- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
gyári progivla probáltam a dvb-c ami a kábeles digitális tv és simán scan és megtalált minden csatornát , hiba nélkül.
hwr-hálozatán hamarosan digi hálozaotn is tesztelem,
sima alap álitás semmi extra feltelepitetem és bedugtam akábel tévét és kerestem csatornát automatán és megy simán -
DonMaster
addikt
szia nem ö vagyok de nekemt egnap jött meg , és tökéletesen megy hwr dvb-c-vel hamarosan kitudom majd probálni digi dvb-c vel is , viszotn megy nagyon jol
fennébb leirtam a sima mezei dvb-t problémákra megoldásokat , amikel én életre tudtam kellteni , de tökéletesne emg vagyok elégedve -
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!
Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest