Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
gyári progivla probáltam a dvb-c ami a kábeles digitális tv és simán scan és megtalált minden csatornát , hiba nélkül.
hwr-hálozatán hamarosan digi hálozaotn is tesztelem,
sima alap álitás semmi extra feltelepitetem és bedugtam akábel tévét és kerestem csatornát automatán és megy simán -
DonMaster
addikt
szia nem ö vagyok de nekemt egnap jött meg , és tökéletesen megy hwr dvb-c-vel hamarosan kitudom majd probálni digi dvb-c vel is , viszotn megy nagyon jol
fennébb leirtam a sima mezei dvb-t problémákra megoldásokat , amikel én életre tudtam kellteni , de tökéletesne emg vagyok elégedve -
ludsimon
veterán
Az összes link alatt lévő drivert/software-t töltsd le és telepítsd fel!
[link] 4 db exe file!
A DVB-C-hez és a DVB-T hez is külön program kell !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Írj vissza ha megoldódott!

Ha nem, akkor azonnal szólj neki és indíts egy dispute-t ha 24 órán belül nem válaszol!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Path of Exile 2
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DJI Air 3 drón szett - telefonos távirányítóval
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- ASUS ROG PG39WCDM Ívelt Gamer Oled Monitor!39"/2k ultrawide/240hz/0,03ms/Gsync-Freesync/Type-C/!
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

1 hete rendeltem, még kell legalább 1 hét.