Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen egeret válasszak?
- Kompakt vízhűtés
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- ASRock lapok általában
- Fujifilm X
- Prezentálta a ZUFS 4.1-es memóriáját az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Még amikor megdöglött, szétkaptam.. (meg még elötte is) nem látszik rajta semmi egyértelmű hiba. (elcsúszott, elfüstölt alkatrész, megégett fólia, vagy ilyesmi..)
Anno '96-ban elektroműszerészként végeztem, valami még dereng, bár nem képeztem magam tovább, illetve nem ilyen téren melózok. Csak az alapok maradtak meg..
A digitális technika már "kínai"6-700 forintért meg szervizbe max. munkalapot vesznek elő, meg talán még a tollat...
Vissza posta: igen, én is azon matekolok, hogy sajna nem éri meg, mert itt nem tudom megjátszani a paypal dolgot. Meg sajnos eddig egy vissza posta dolgom volt, arra is rápacsáltam. (banggood, autó kamera.. paypal szerencsére postát fizette, azt nem buktam, de kínai állította, hogy nem kapta meg, posta meg csak annyit tudott lekövetni, hogy az országba megérkezett... sajnos más is megszívta, paypal meg az eladó felé döntött, úgyhogy nem is feszegettem tovább, valami minimális visszatérítést adott banggood.. bele törődtem..
Itt még bepróbálkozom egy olyannak, hogy vásárolnék még egy tunert, nem tudna adni rá egy extra, extra kedvezményes árat? (bár paypal védelem akkor megint csak nem lesz..) Lehet jobban járnék egy e-bayes eladóval.. ?!
Mert jó lenne ez a kis tuner, egész jól ment, és lényegesen jobb a képe, mint analóg adásnak..
Vagy keresni valami más DVB-C-s tunert a gépbe, bár emlékeim szerint rövid keresés alapján nem igazán van itthon.. nem tudom miért nem állnak erre rá..
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Hell is Us teszt
- War Thunder - MMO Combat Game
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 77" G4 OLED evo 4K HDR Smart 144Hz Gaming TV
- ASUS ROG STRIX 4090 (RTX4090-O24G-GAMING) 24GB GDDR6X (még 12 hó garival)
- Eladó Cisco Switch SG500 és SG350
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest