- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
Senki nem mondta, hogy csak.
Én otthon a tv-re kötöm a gépet. Mivel nem lenne mozgatva, így megspóroltam a kijelzőt, a billentyűzetet, a kamerát, az akkumulátort, jobban tud szellőzni, mivel nem kell benyomorítani egy lapos házba. De ha a kisebb méretre gerjed valaki, akkor sok gyártó csinál akkora gépet, ami fele akkora, mint egy laptop, mivel egy csomó felesleges alkatrészt nem kell elhelyezni.
Ez szerintem pont az átlagfelhasználás, mivel Mari néni nem a kert végi jacuzziból akar bejelentkezni az igazgatatótanácsi ülésre és a Bahamákra sem viszi magával a gépet, hogy meg tudjon írni egy jelentést sutyiban a WC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Elsődlegesen a kliensoldali eladások hiányoznak, különösen a mobil gépek frontján.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest