Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Blum1866_2 #1 üzenetére
Hibákat javítottam, köszönöm.
Az antergos szerintem csak a telepítést végzi. Onnan már tiszta arch. Nem hiszem, hogy ehhez fejlődni kell.
Egyébkét nem bátor, hanem vakmerő vagyok. Ezért irtam, hogy nekem megnyugtatóbb lesz visszatérni manjaróra. De most erre nincs időm. Addig megarad az arch. (aztán lehet, hogy végleg marad) Biztonság kedvéért tartok egy teljesen működő manjarot egy másik partíción, amin befagyasztotam a frissítést. Most ezt cseréltem le a tiszta arch-ra. Fél évig futott hibátlanul és ha kell fut a mai nap is.
-
BoB
veterán
válasz
Blum1866_2 #1 üzenetére
Laptopon amit munkára (is) használok nekem csak Arch-van. Ezzel szoktam utazni is külföldre. Minden nap frissítek.
Egyszer volt pl. hogy frissítéskor VLC elsz@ródott. Kijavítani annyiba került hogy egy parancsal a cache-ből feltettem a korábbit amíg pár nappal később repóban cserélték. Ubuntu variánsokkal jóval több hibával találkoztam és több fejfájást okoztak mint ez a rendszer.
Antergos meg színtiszta Arch telepítővel. Nem kell felvennie a harcot a Manjaro-val, mert más a filozófiát követ.
-
Blum1866_2
tag
Korrekt iras!
...van benne helyesirasi hiba boven,azokat nem artana javitani
Az Arch valoban egy zsenialis disztro az utolso csavarig de a vegen kicsit felrandult a szemoldokom amikor azt irtad, hogy:
"És hogy miért az? Mert Arch + ad egy olyan stabilitást - pénzkeresésre, munkára használom a gépet - , ami csökkenti az esetleges elszúrt frissítéseket, még akkor is, ha az Arch-on ilyet nem hallottam és ha lenne is akkor, minden ilyet azonnal vagy másnapra javítanának... "
Nanana....oke, nem gyakori, hogy az Arch megborul de ha megis akkor egyaltalan nem biztos, hogy azt masnapra javitjak..ha pedig megis akkor meg mindig eleg melyre kell menni ahhoz, hogy a javitott frissitest tudd alkalmazni es menjen megint rendesen. Arch-ot felrakni munkara szerintem tobb, mint bator dolog
Antergosrol meg annyit irnek, hogy szerintem annak a rendszernek meg kell par honap, mire tenyleg olyan fazisba er, hogy felvehesse a versenyt egy Manjaroval. pl. az ideg megb.szott,amikor masfel oraja szarakodtam egy multilib program telepitesevel, mire eszembe jutott, hogy "egyaltalan engedelyezve van a multilib?"
Persze, hogy nem volt...holott en 64-bites rendszert raktam fel. A varatlan osszeomlasokrol mar nem is beszelve.
A Manjaro pedig mar csak azert is zsenialis mert oriasi lehetoseget aknazott ki...evekig sirtak a userek, hogy tetszik nekik az Arch es kiprobalnak de ilyen telepitovel felejtos...bumm,tessek itt van. Szoval mar csak marketing szempontbol is oriasi dobas volt es nem mellekesen tenyleg nagyon rendben van.Ha munkara kell Linux akkor Debian,Fedora,SUSE,CentOS vagy Ubi. Arch is mehet de azzal nagyon esznel kell lenni mert ha elfossa magat akkor ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Netflix
- 3D nyomtatás
- Háztartási gépek
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Gamer laptop
- 120" 4K HDR Házimozi (Optoma UHD 51 + 120 olasz mozivászon)
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS - 2x E5-2650L v2 - 96GB ECC - 2x10Gbit + 2x1Gbit
- Microsoft Surface Book 2, Sérült, 13,5 (3000x2000), i5-8350U, 8GB DDR4, 256GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA!
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest