Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Wolverine
üzenetére
Ismerem a Duke Nukem-et de ezt miért várják ennyire azt se tudom, mióta készül? azt mondom hogy vár az ember 1-2 évet de ha azután is 0 hír a játékról... elrepült felette az idő és senkit nem fog érdekelni. Mondjuk hogy lehet olyat várni amiről pontos dátum nincs is és arról se hogy készül. Nagy játék volt akkoriban most már nem lenne akkora név és játék belőle. Egy egyszeri fps-nek anno nagyon jó volt de ilyennek felesleges 2. részt csinálni, ez nem az a játék, pláne ha nem is készül, az hogy évente felreppen egy két kép róla az ugye semmit nem jelent, mert gondolom már 5 éve is volt róla kép. Őszintén ki a rákot érdekel már ez a játék, szerintem mindenki beleaszarik, a fiatalabb generáció azt se tudja mi az a Duke Nukem, márpedig ők a célközösség a játékkészítők szemében. Ez már egy csak egy kitalált dolog lesz ami sose valósul meg. Ha nagyon megakarták volna csinálni akkor biztos lett volna rá idejük, igaz gőzöm sincs mikor jelntették be először de sejtem hogy már egy jó ideje történhetett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest