Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én se nagyon olvasom pl. a mobilarena-t,csak ha feldob olyan cikket ami érdekel. A PH!, Gamepod 98%, az IT-Cafe 50%. Nálam.
-
Sirandrish
legenda
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jáccotam na.
Igen, nincs olyan stílus amivel ne lennék el jól.(kivéve a konzol only dologok, mert azzal nagyon nem tudok mit kezdeni, habár gondolkozom egy PS3-on)
Amúgy az utóbbi időben kicsit előtérbe kerültek az "agyatlan" játékok.
Mod:(#9) Zsoccc
Mod2:Amúgy nálam alap ha elolvasok valamit,és lehetőség van rá, nyugtázom a cikkírót, mert legalább tudja, hogy nem fölöslegesen dolgozott vele. -
Zsoccc
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
El ne riaszd már az egyik leghűségesebb fórumozónkat!

-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Itt.
Miért engem pont engem hiányolsz?
Amúgy pont most szerzem be az első részt.
-
Sirandrish
legenda
D1Rect hol van már?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
puttputt
őstag
Számomra pont az jelentette a pluszt (Parallel lines), hogy nem kellett éveket eltölteni ahhoz, hogy a végére érj, hanem egyszerűen, gyorsan, szépen, jó kerettörténettel és grafikával, valósághű "motorral" találkozhatott a játékos..., persze a Driv3r nagyon el lett bökve, az első rész meg tényleg fantasztikus volt még.
Kíváncsi vagyok erre a részre, már épp gondoltam rá, hogy ebből a játékból kifogyott a szufla..., ezek szerint, szerencsére nem. -
hülyegyerek
addikt
Nekem csak a Parallel Lines-hoz volt szerencsém,de az nagyon megfogott......Amúgyis N.Y. az egyik kedvenc városom,plusz még a jó kis korabeli r'n'r és diszkó zenék,meg a küldik....Nagyon fílinges volt az egész,az autókról plusz a tuningolásról nem is beszélve.
Az egyetlen probléma az volt ,hogy kevés fajta mellékküldit lehetett csinálni,és a fő sztoriszálnak is nagyon hamar vége lett.
Én nagyon várom a következőt. -
Gyusz
őstag
A Driv3er elég vacak volt, a Parallel Lines viszont már egész jól sikerült, csak későn érkezett, főleg PC-re. Kíváncsi vagyok, hogy az Ubisoft bábáskodása mit sikerül a fejlesztőknek alkotni.
-
nrgia
őstag
Remélem nem csak pletyka és azt is remélem, hogy box-ra is megcsinálják....

-
mephi666
nagyúr
az első részével rengeteget szórakoztunk még középsuli alatt
bolond volt osztálytársam nagyon rá volt kattanva... kb 3-4éven keresztül nonstop nyomta és folyamatosan erről beszélt, hogy a konfig fájlokat hogy írkálta át
tetszett nekem is az 1. rész nagyon... ha jól tudom, már az is konzol átirat volt, a folytatások viszont nagyon ramatyul sikerültek emiatt :S hátha lesz egy jó driver játék végre... szerintem figyelemmel fogom ezt a részt követni
az 1. részben voltak kemény küldetések...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)