- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof01
veterán
Ha lesz PSP-m, ezt mindenképp kipróbálom!
-
Breki's
tag
válasz
julius666 #16 üzenetére
Játszottam az Xbox konv.-al is, de a PSP-ssel többet toltam. Amit mondjuk jó tudni, azaz hogy vsz. a fejlesztők nem akarnak sokat machinálni, mert a konverziók irányítása nem tér el túl sokban, így xbox-on is viszonylag könnyen belejöttem a játékba. Nekem a PSP-s verzió marad a legkiforottabb, de a Wii-s DB-vel is játszottam, ami nem volt rossz, bár inkább megintcsak arról tudnék áradozni, hogy a Wii-n a legnagyobb előnye a hadonászás volt. Amúgy az is fogyasztható volt, de sztem gyengébb mint a többi.
-
Eagl3
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mit keres egy olyan játék a PC JÁTÉKOK között, ami meg sem jelenik PC -re? A KONZOL JÁTÉKOK -nál meg nincs is kint, holott inkább oda sorolnám.
-
julius666
addikt
válasz
FoxiestFox #12 üzenetére
Valszeg nem igazán kedveled az ilyen verekedős cuccokat, akkor nyilván érthető h ez sem fogott meg. Viszont azt azért be kell látnod, h ha más hasonló dologgal hasonlítjuk össze (pl. mondjuk Naruto), akkor abszolút nyerő, engem azoktól a cifrafosás kerülget, viszont akármennyire is sok hiányossága és hibája van, a DB nagy kedvenc (na jó csak az alapsorozat és a Z, a GT szar)
A játékhoz: miért nincs PSP-m?
Illetve a cikk írója játszott az X360-ra megjelent DB játékkal? kíváncsi vagyok, melyik a jobb és mennyivel. -
nrgia
őstag
Már nem emlékszem pontosan mikor is ,de azt tudom ,hogy iszonyú jókat verekedtünk ezzel a game-el,igaz közben elfogyott egy pár liter söröcske is.
-
proScout
tag
Ami DB, DBZ, -gt azt akkor is kell szeretni ha nemteccik. Ez egy kultusz
-
Kleroo
veterán
Az egyik legjobb hangulatú és játszhatóságú játék psp-re
-
válasz
infectedmann #10 üzenetére
Szerintem a DB köszönőviszonyban sincs egy komolyabb animével..
De ez csak magánvélemény. Azon kevesek (?) közé tartozom, akiket a sorozat sem kötött le, és míg valóban sok DB-s volt az osztályunkban, én akárhányszor megpróbálkoztam a nézésével, egy ilyen wtf?-fej került a nyakamra. Szóval nekem ez kimaradt. Viszont mint talán kivehető a szavaimból, szeretem az anime műfajt, de ez valahogy nem fért bele. Ha ez az egyáltalán.
A játékról annyit, hogy mivel nálam ennek nincs előélete, így nem látom értelmét a kipróbálásnak, aki viszont szerette a DB-t, annak kötelezőnek tűnik. -
Mazsika
őstag
hát ha őszinte akarok lenni engem se nagyon vonz az ilyesmi...
-
infectedmann
őstag
Kár, hogy PC -re nem adnak ki egy értelmes DBZ játékot sem
Lehet tényleg kénytelen leszek venni egy konzoltv.tom: Persze, hogy van. Van aki már az anime szótol és hányingert kap. Ő bajuk.
-
Zsoccc
senior tag
Én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon jó játékról van szó, bár csak futólag volt szerencsém hozzá, de az igazán maradandó élményt jelentett. Bár ehhez valamelyest kedvelni kell a DB világot is.
-
Piero89
aktív tag
Nekem a képekre nézve nem az jön le, hogy milyen gyönyörű grafikával van megáldva a játék
De hát ízlések és pofonok....
De mondjuk ezek csak képek..egy full HD tv-n biztos ütősebb
Új hozzászólás Aktív témák
ph Bár már egy régebbi játékról van szó jelenlegi cikkünkben, úgy gondolom mégis érdemel néhány szót a méltán híres rajzfilmsorozatból készült játék, most hogy nyakunkon a megfilmesített borzalom!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 12 64GB gyári független 2025.08.30. iStyle jótállás
- Áron alul garanciával!!!! 3 hónapos gamer konfiguráció!!! AkciÓÓ!
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest