Új hozzászólás Aktív témák
-
Breki's
tag
Az, egy ilyen nagy nevű cuccot nem lett volna szabad 20 ft-ból megfilmesíteni.
Amit mondtál, azzal meg az a baj, hogy mondtál valamit, de igazából semmit.
Egy ilyen volumenű névnél elsődleges szempont hogy meglegyen a megfelelő anyagi háttér, hogy ne pistikét kérjék fel főszereplőnek, és ne a fedél nélkült áruló csöves rendezzen.
A kevés pénzből jót, az meg nem a DB kategória, hanem pl. a Memento. Azt elvitte az ötlet,viszont itt már megvolt minden, csak kellett volna egy megfelelő gárda hozzá +pénz. Pénz az nem volt túl sok, ezért a piacon lévő mellékszereplőkből, meg b kat színészekből igyekeztek a jobbakat összeszedni, amire el is ment a pénz.Így az egészből maradt a DB név, meg a szégyen ahogy leköpdösték és meggyalázták ezzel a filmel. Én elnézek felette és igyekszem elfelejteni inkább.
Breki's
-
Breki's
tag
Nem azért lett gagyi mert Amcsi. Hanem mert low budget és komolytalan az egész. DB tényleg az ami mesének volt jó. DBZ-ből is meg a legjobban sikerült az amit belinkeltem a cikkbe.
Erősen rezegne azért a léc már abban is, ha egy Dermesztőt, vagy egy másik szörnyet meg kéne csinálni, de talán most már tudnának valami elfogadhatót alkotni. Nem úgy mint az a nyomi gumimaszkos csóka, akit a DBE-ben Piccolo-nak hívnak.
Breki's
-
Breki's
tag
Persze hogy nem tűnik túl komolynak, mivel ezt nem profik csinálták. A DBE-nél mindenesetre százszor komolyabb. Sztem ütős kis filmet lehetne csinálni, ha néhány mai Amcsi tinivel forgatnának egy komolyabb filmet az Amerikaiak. Pl. a Twilightos gyerek egész pofás Songoku lehetne.
Breki's
-
Breki's
tag
Tehetsz egy próbát, bár sztem úgy sem fogja hozni az elvárásaid, mégha el is vonatkoztatsz a rajzfilmtől.
A kisfilmet, amit a cikk elején belinkeltem, mindenképp érdemes megnézni minden DB fannak, mert nagyon korrekt lett! Sztem 100* felülmúlja kisfilmként a nagyot.
Jólenne, ha valamelyik filmgyár megvenné az ötletüket és nagy költségvetéssel szinte fullcgi-ben(mert máshogy nem igazán lehet) megcsinálnák a Z-nek egy részét. Vagy csinálhatnának egy sorozatot belőle élőszereplőkkel. Manapság már úgysem olyan drága a CGI, sztem egy évadot mindenképp meg kéne próbálniuk belőle. Nagyot nem buknának vele, mert tuti kajolnák a rajongók.
Breki's
Új hozzászólás Aktív témák
gp Azt hiszem mindenki megegyezik abban, hogy a filmadaptációk sosem sikerülnek túl jól. A most bemutatásra kerülő játék is egy filmadaptációból készült, aminek volt egy képregény változata, majd egy sikeres rajzfilmsorozat is készült belőle, míg végül megfilmesítették, amiből most ez lett.
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB SW:11.00!!!, györű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 500GB HDD tápegységgel, gamepaddal - nagyon szép állapotban
- Konzolok karbantartása // Portalanítás - Pasztázás // www.brservice.hu // Posta // Számla
- Playstation 5 Slim
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest