Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: jön az AMD CES előadása és az NVIDIA GeForce ON
- Milyen videókártyát?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- OLED TV topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaca83
őstag
A videó jó lett, de nagy következtetéseket nem lehet levonni belőle.
A játék megjelenése nagyot csúszott már, reméljük mire "beérik a dolog" egy profi játékot kapunk. 
-
nuke7
veterán
csak két bajom van vele...
1: még nagyon sok idő mire kijön
2: mindig is utáltam az inkvizítorokat mindkét játékban xD(#20) Vistaboy: olyan játék nincs. Max. ha leülsz haverokkal MAGUS-ozni

-
Vistaboy
veterán
Pusztán egy valódi szerepjátékot szeretnék, nem pedig akciót, ahol csak az ugráláson és a látványon van a hangsúly. Persze, legyen szép a grafika is, aláírom, meg a harc is lehet látványos, de a történet ne előre megírt forgatókönyv szerint haladjon, hanem több végkifejlete legyen és nagyobb szabadságot adjon karakterfejlesztés és játékmenet tekintetében.

-
-
HosCincer
csendes tag
ezután a trailer után úgy vagyok vele mint az egyszeri paraszt ember a zsiráffal:
"Szíp, szíp, de otthonra nem kéne!" -
exec79
tag
semmitmondó parasztvakítás ez a trailer.
-
Vistaboy
veterán
Szerintem a grafikája nagyon szép lesz, de ami engem leginkább érdekel, az a környezet és a történet interaktivitása. Vagyis én dönthessem el, hogy egy útelágazásnál jobbra vagy balra fordulok, esetleg letérek az útról és begázolok a susnyásba felfedezni...
A bejárható terep pedig ne csak egy szobányi (Esetleg egy hátsókert méretű), lineáris helyzínek legyenek, folyamatos töltögetéssel, hanem legalább akkora, aminek felfedezése eltart órákig is. Ha megint láthatatlan falakkal lesz tele, mint a DA2, akkor még a látvány sem fogja megmenteni a közepes értékeléstől.A történet szintúgy, legyenek benne eredettörténetek, mint az Origins esetén - más szereplő, eltérő kezdés -, valamint a párbeszédekben ne csak jó-rossz-semleges (kék-piros-zöld) lehetőségek legyenek, hanem legalább 10-20 különféle végkifejlet, melyek esetleg új küldetéseket nyitnak meg, stb.
Legfontosabb azonban, hogy a végén valóban vegye figyelembe a játék a döntéseinket és az alapján érjen véget a sztori. Ha újrakezdem másik karakterrel, eltérő módszerrel, más csapattagokkal kalandozva, akkor ne ugyanazt a véget kapjam, mint azelőtt, legyen legalább egy tucatnyi befejezés, ami rábír arra, hogy legalább annyiszor végigvigyem...

Eh... ébredj, Dzsinn, épp bilibe lóg a kezed...

-
Ellia
addikt
Fölösleges a grafikán vitatkozni, hogy most szebb mint a Skyrim vagy nem szebb mint az Asteroid '79-ből. Ha a világ design-ja egyben lesz meg kapunk egy kis színt is a játékban akkor már sok gond nem lehet, szerintem ez sokkal inkább segíti a beleélést mint a tizenezer poligon... A színekben meg bizakodó vagyok http://www.youtube.com/watch?v=f8xJMWRI-cA (igen kamerás de egyenlőre ez van
) -
scham
tag
nagyon hangulatos az egész így egyben, bizonyos helyszíneknél kirázott a hideg
de ami a legjobban tetszik, azok a karakteranimációk. jessz. -
Th1sN04ll
senior tag
Szíp, de a hangulat is jó vajon?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BoneDragon
veterán
Felesleges etetni a trollt a hülye is látja, hogy sokkal szebb mint a skyrim. Viszont arra én is kíváncsi lennék, hogy a végleges verzió is így fog e kinézni.
-
Frigo
őstag
Nem vagyok graphics whore de ez valami ritka ótvarul nézz ki .Majd 3 éves Skyrim oda-vissza veri . El se hiszem hogy csak ennyire képes a Frostbite.
-
wolfman
veterán
Úgy érzem, hogy itt is csak a látvánnyal meg a zenével nem lesznek gondok. De ne legyen igazam.
-
bitblueduck
senior tag
00:29 "where no one walks alone" és bevágnak egy rogue-t

-
Garada
őstag
Szép szép

-
Televan74
nagyúr
Nagyon jónak ígérkezik.

-
Ellia
addikt
válasz
BoneDragon
üzenetére
Detto ott akadtam meg Én is

-
BoneDragon
veterán
0:48-nál azért tátva maradt a szám!

-
[CsuCsu]
őstag
Hangulatos, az biztos. Ha a játékmenet is ilyen jó lesz, ezért már hajlandó leszek új VGA-t venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Tanuljunk angolul!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- Hardcore café
- Fujifilm X
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
A játék megjelenése nagyot csúszott már, reméljük mire "beérik a dolog" egy profi játékot kapunk. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A bejárható terep pedig ne csak egy szobányi (Esetleg egy hátsókert méretű), lineáris helyzínek legyenek, folyamatos töltögetéssel, hanem legalább akkora, aminek felfedezése eltart órákig is. Ha megint láthatatlan falakkal lesz tele, mint a DA2, akkor még a látvány sem fogja megmenteni a közepes értékeléstől.