Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #16 üzenetére
Legalább passzolni fog az avatárodhoz.
-
GypsFulvus2
őstag
válasz
Pontosan.
-
Ébenhercegnő
csendes tag
Nálam kapós lesz .....Buy
-
nuke7
veterán
válasz
-
Nagyon bazári. Mint valami koreai MMO.
-
mentoloshypo
senior tag
Ez a játékmenet sokkal jobban tetszik mint a Witcher 3-é, pedig utóbbit sokkal jobban várom.
-
törölt tag
Ha jo lesz ha nem akkor is kell mert ebben a mufajban most uresedes van a piacon
-
boost
veterán
Nem tudom megnézni a videót, de ez RPG lesz, vagy inkább HacknSlash?
-
gianni85
veterán
válasz
vegitossj7 #8 üzenetére
ez a sárkányharc számomra (is?) nagyon lehangoló volt
-
vegitossj7
addikt
Ezek sem játszottak még a Dragon's Dogma-val
Ott aztán van sárkányharc
-
nuke7
veterán
ez nagyon kell - látatlanban is egyelőre
(amint befejezem az awakening-et meg a DA2-t
)
(#6) Televan: kőbőr... ezen vidultam
-
Televan74
nagyúr
Milyen kis csilli villi effektek. Mindegyik rész más volt eddig. Most úgy látszik hogy irányítás szempontjából, az 1 és a 2 részt sikerült összegyúrniuk. Olyan PC-s mint az első részben már soha nem lesz. Konzolra van gyúrva a játék.
Mágusra legalább egy kőbőr vagy egy mágikus pajzs elkelne. -
-
Bad Pritt
félisten
Az irányítás nekem sem tetszik, a 4fős parti annyira nem gáz, Originsben is ennyi. Nekem még kicsit kuszának tűnik az egész, túl közel vagyunk az eseményekhez és nagyon színes, el lehet veszni az effektek között. Az, hogy a nagyobb ellenségeket végtagonként kell levadászni szerintem jó ötlet.
-
Vistaboy
veterán
Az is érdekes, hogy külön lehet célozni a sárkány fejét, lábait és egyéb testrészeit, így valóban szükség lesz csapatmunkára. Viszont az nem jó, hogy csak négy főből állhat a parti. A standard összeállításhoz legalább ötre lenne szükség (két harcos, egy tolvaj/felderítő, egy pap/gyógyító és egy mágus).
Még egy érdekesség: azt mondták, hogy a bemutató elején látható helyszín egy közepes nagyságú területnek felel meg az Inquisition-ben, de már önmagában nagyobb, mint az Origins összes helyszíne. Na, ezt egyelőre engedjétek meg, hogy kicsit fenntartásokkal kezeljem, de majd a végén kiderül.
-
Vistaboy
veterán
Na, ebben már van pár dolog, ami tetszik. Például, hogy végre be lehet járni a pályát, valamint az a taktikai nézet is jó és a karaktermodellek is szépnek tűnnek. A sárkányharc is látványos volt, bár nem láttam, hogy nagyon használtak volna védővarázslatot vagy egyéb buffot, bár az már jó pont, hogy nem tűzzel esett a varázsló a sárkánynak, mint a korábbi videóban.
Viszont az továbbra is látszik, hogy nagyon kontrollerre optimalizált a kezelőfelület és az irányítás is, remélhetőleg nem a PC kiadást látjuk a videón és abban lesz Quickbar is, ahogy az Origins esetében, mert ha egyszerre csak négy skillt lehet használni, az minden, csak nem RPG vonás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A BioWare két vezető beosztású alkalmazottja, Mike Laidlaw és Mark Darrah tartott élő bemutatót a Twitch csatornán.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest