Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Helló-helló, itt biztos Dragon Age rajongók vannak, hadd írjak ide, mert a másik topik halott, én voltam ott az utolsó hozzászóló.
Inquisitionben egy nyomorult sivatagban vagyok, ahol csalik vannak kirakva egy rusnya sárkánynak. De most elfogadtam egy fő szál küldetésnek tűnőt, ahol gonosztevők véráldozatot mutatnak be, én meg jól lekaszabolom őket. Utána meg megtámadok valami erődítményt. Innen vissza fogok tudni menni a sivatagba, vagy ez után már nem enged? Ez már eléggé a játék vége.
Köszönöm!
-
gejala
őstag
válasz
Trust No One #4 üzenetére
Én az összes karaktert szerettem az Inquisitionben (kivéve Vivienne-t). Az In Your Heart Shall Burn mission meg abszolút csúcs volt. Kár, hogy a játék végére egy nevetségesen rövid és érdektelen bossfightra futott ki.
Na de a lényeg. Az egész játékot arra használták fel, hogy megalapozzák a következő villaint. Innen nagyot lehet nyerni a folytatással. A Trespasser DLC után én azonnal vettem volna a folytatást. Főleg mivel románcoltam Solast. Komoly nehézségekkel küzdő lesz ez a kapcsolat. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Igen, az 1 volt a legjobb, sőt talán az egyetlen jó a sorozatból. Sok reményt nem fűzök a 3. folytatáshoz se, de azért figyelemmel kísérjük, hátha.
-
Trust No One
csendes tag
Hát nem tudom. Nem füzök hozzá sok reményt. (Szerintem) A 3 botrányos lett, tipikus Ubi féle open-world érdektelen karakterekkel, helyekkel és "küldetésekkel". Talán ez volt az első RPG-m, amiben a társakat a skilljeik alapján választottam nem pedig a személyiségük miatt. Az egyetlen pozitívum számomra a sárkány vadászat volt. A lilás teaser meg sokatmondó.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
-
Heroes fan
őstag
Újgenerációra készül, így nem lehet szar.
-
Origins óta várok egy rendes folytatást, de gondolom ez sem az lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nők, nőügyek (18+)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Metal topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 pro max 512gb független Apple care + garancia
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest