Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegyirabló
veterán
Helló-helló, itt biztos Dragon Age rajongók vannak, hadd írjak ide, mert a másik topik halott, én voltam ott az utolsó hozzászóló.
Inquisitionben egy nyomorult sivatagban vagyok, ahol csalik vannak kirakva egy rusnya sárkánynak. De most elfogadtam egy fő szál küldetésnek tűnőt, ahol gonosztevők véráldozatot mutatnak be, én meg jól lekaszabolom őket. Utána meg megtámadok valami erődítményt. Innen vissza fogok tudni menni a sivatagba, vagy ez után már nem enged? Ez már eléggé a játék vége.
Köszönöm!
-
gejala
őstag
válasz
Trust No One #4 üzenetére
Én az összes karaktert szerettem az Inquisitionben (kivéve Vivienne-t). Az In Your Heart Shall Burn mission meg abszolút csúcs volt. Kár, hogy a játék végére egy nevetségesen rövid és érdektelen bossfightra futott ki.
Na de a lényeg. Az egész játékot arra használták fel, hogy megalapozzák a következő villaint. Innen nagyot lehet nyerni a folytatással. A Trespasser DLC után én azonnal vettem volna a folytatást. Főleg mivel románcoltam Solast. Komoly nehézségekkel küzdő lesz ez a kapcsolat. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Igen, az 1 volt a legjobb, sőt talán az egyetlen jó a sorozatból. Sok reményt nem fűzök a 3. folytatáshoz se, de azért figyelemmel kísérjük, hátha.
-
Trust No One
csendes tag
Hát nem tudom. Nem füzök hozzá sok reményt. (Szerintem) A 3 botrányos lett, tipikus Ubi féle open-world érdektelen karakterekkel, helyekkel és "küldetésekkel". Talán ez volt az első RPG-m, amiben a társakat a skilljeik alapján választottam nem pedig a személyiségük miatt. Az egyetlen pozitívum számomra a sárkány vadászat volt. A lilás teaser meg sokatmondó.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
-
Heroes fan
őstag
Újgenerációra készül, így nem lehet szar.
-
Origins óta várok egy rendes folytatást, de gondolom ez sem az lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Megjelenési dátumunk továbbra sincs, annyi biztos csak, hogy idén már nem kapjuk meg a játékot.
- Xbox One és 360 játékok eladók!
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad A285 laptop (12,5FHD/Ryzen5/8GB/256SSD/Win10)
- Kioxia 256GB NVMe SSD 2230-as méretben 51% és 83% közötti kondíciókkal 6db van
- Új! AKCIÓS! 4K DDR5 AM5 RYZEN 5 7600X 12x5.3Ghz RTX 4070 12GB GDDR6X 1TB M.2 4TB HDD 32GB Gamer PC
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest