- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Bluetooth hangszórók
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SONY LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
anddrew
tag
Hmmm... Jöhet
-
gézu
őstag
Ennek így semmi értelme, túl steril az egész. A pixelhegyek hozzátartoznak a feelinghez, a graf csak eredetiben adja vissza a 3D hőskorának hangulatát.
-
narumon
őstag
Hát ez így nagyon gagyi lett..
-
Chp
őstag
Nagyon szeretem a Doom első és második részét is, de ezek a pályák - ahogy néhányan írtátok -, ezzel a javítással csak üresnek és semmitmondónak tűnnek. Megszállotja vagyok a régiségek felújításának, tweak-elésnek, moddolásnak, stb, de ez valahogy nem...
-
atidzsiforc
őstag
Oke hogy alpha meg minden, de ez iszonyatosan gagyin nez ki, kb mint egy jatektermi railshooter
-
r-chee
őstag
S a 4-et nem kívánják elkészíteni....?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Picturemaker #10 üzenetére
A szörnyek azért jobban néznek ki...
-
Lomha 8V
addikt
Nagyon megörültem, de annyira azért nem nagy szám. No nem baj, azért ránézek majd.
-
hommeros
őstag
Ennek a Doom motornakmég mindig szép grafikája van azért.
-
tntmax
aktív tag
A videó leírásában írja:
Each frame in this video represents 10 seconds of work. The image spans across 7 PSD files at a resolution of 9600x7211 pixels. The project took 35 hours to complete over the course of 8 days.Azaz minden egyes képkocka 10 másodpercet ölel át. A nyers állomány 7 PSD fájlból áll és 9600x7211 pixel felbontású. Az alkotás 35 munkaórát vett igénybe 8 nap leforgása alatt.
-
tntmax
aktív tag
Nem rossz, de nem sok különbség van a már létező windowsos HD verzióhoz képest (úgy értem szinte semmit nem ad hozzá hangulatban).
És akkor jöjjön egy kis érdekesség:
Egy éve találtam ezt a műalkotást, akkor szó szerint kirázott a hideg és percekig keresgéltem az állam...
Ami igazán nagyot ütne az egy ilyen minőségű remake:
-
Picturemaker
őstag
Ebbe kár volt belefogni. Ott a JDoom [link], ez az új sem hoz sokkal többet. Az "alapszörnyek" (tűzgolyó dobáló, nem tudom mi a nevük) még bénábban is néznek ki.
-
wolfman
veterán
Én a BFG edition-höz vártam volna egy normális wide HD screen mod-ot, mert ez a ránagyítunk az eredetire megoldás undormány!
-
Steve1207
veterán
Én pl a remakeket nem szeretem, mert a pixeltér jobban megfog a maga régi stílusában, mint az ilyen letisztult elemek (csillog a semmi kb, nincsenek összhangban az elemek), de itt még nagyon élvezetesnek tűnik.
Más részről totál világos, amit mondasz, kár bolygatni, de amit kihoztak belőle az előtt le a kalappalCsak amiatt mondom, hogy gondolj vissza, eddig miket műveltek hasonló kategóriában, na az a gyalázás
Az viszont fura, hogy béta, máshol már dlc-ként jött volna a láncfűrész... -
twine
veterán
pffűű biztos kapni fogok a pofámra,,,főleg az első hsz-ekből kiindulva,,de:
Megnéztem a mellékelt videót, és semmit nem váltott ki belőlem...
Imádtam a maga idejében a játékot, valóban egy "csoda" volt,,,de ez az új köntös,,,nekem semmit nem nyújt...
Egyszerűen nekem nem ad többet látványban mint az eredeti...
(látom, hogy "más" hiszen szerencsére nem vaknak születtem,,de nem jobb)Szóval hagyjuk már "békében nyugodni" szerencsétlen DOOM-ot,,,
vagy valami hozzá méltó dolgot műveljünk vele,,,mert ez "hullagyalázás" (előássuk és átöltöztetjük)
elnézést,,nem trollkodni akartam...
(csak épp ezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem) -
cannibal
senior tag
Ilyen köntösben már szívesen újrajátszanám mind két részt.
-
törölt tag
Régebben játszottam valami hasonlóval.
-
.LnB
titán
Nagy királyság. És szerintem amennyire lehet, hű az eredeti részekhez.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Steve1207
veterán
Ez nagyon űber!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest