- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Lassan megválok a telótól, emiatt kérnék egy kis segítséget.
A teló nem nagyon volt mókolva, R14 van rajta, eddig sikerült számomra egyszerűen eljutni, az itt elérhető leírásokkal. Nem rég recovery-ből rootoltam a greenify miatt, mert nem találtam mi szívja le az akkut.
Tehát SuperSU is fel van rakva.
És akkor a kérdés:
Mit milyen sorrendben végezzek el a készüléken, ha unrootolni szeretném, s egy gyári visszaállítást készíteni.Köszi a segítséget dm
-
dm1970
aktív tag
Üdv Urak!
Kezd behalni az aksim, valami ajánlott típus, eladó csájnából?
K dm
-
dm1970
aktív tag
Közben csak leszedtem az "es"-t, sajna ugyanaz.
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Ez: Akku megoldódott. Természetesen én voltam a balf..., a rutin app beállítását "csesztem el", az merítette.
Most másik gondom lenne, a teló ki és visszakapcsolásakor a képernyőn ez jelenik meg:
Az android indítása alatta: Alkalmazás optimalizálása x/y: itt szépen elindul X egyről és amikor eléri az Y értékét kapcsol be. Ez kb 1 perc. Ez nemrég jött elő, valószínűleg ezt is valamelyik app csinálja, újat mostanában nem raktam fel, előfordulhat, hogy a SU+bináris frissítésekor valami rosszat választottam?
Mi lehet a megoldás?K dm
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Valami szakértő ránézne a csatolt screenshootokra?
Már régebben is voltak akksi problémáim, ezért rootoltam, hogy használni tudjam a greenify-t. Azóta többé kevésbé normalizálódott a helyzet, hozzáteszem, a grennefy mellé előszeretettel kapcsoltam éjszakára rep módot.
A napokban viszont megint elkezdődött, hogy éjszakánként túl sokat merül a telcsi. Este tízkor húztam le a töltőről, rep mód bekapcsol, s reggel az első képen látható 71 % fogadott. Megnéztem háttérben szinte semmi csak a szokásos dolgok futottak (kb 6-7, a szabad memória 1,5). Amit kiszúrtam a 3. csatolt képen, hogy mintha folyamatosan menne a wifi (s ébren van a telefon), pedig az értesítési sávban nem jelzi, s látszik a bekapcsolt rep mód is. Most ránéztem újra (utolsó kép), s gyakorlatilag ua folyamatos wifi (egyszer csináltam egy ki be kapcsolást, nem látszik) és ébrenlét, viszont tisztán látni, amikor kikapcsoltam a rep módot. Nem tudom a csatolt képekből lehet-e valami érdemi infóhoz jutni?
Van még esetleg valami progi, amivel tesztelhetem, mi zabálja az akksit?Köszi dm[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
-
dm1970
aktív tag
válasz
Black_Raven #7029 üzenetére
Szia!
Mégegyszer köszi a segítséget.
Nagyon bizakodó vagy OTA frissítés, szerintem erről már lemondhatunk, de természetesen figyelek rá. A többi dolgot, xposed stb. még ki se tudom rendesen olvasni, ez nekem még mélyvíz, ha szükségem lesz rá majd informálódok.
dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Black_Raven #7027 üzenetére
köszi!
-
dm1970
aktív tag
Recovery-ből sikerült a ROOT, egyenlőre ott tartok,felraktam a supersu-t, frissítettem, de hiányol bináris frissítést, ezt meg kell csinálni? Ha igen melyiket válasszam, normál vagy cwm,twrp?
-
dm1970
aktív tag
válasz
Black_Raven #7023 üzenetére
Sajna ez a módszer nálam nem megy. Próbáltam a belső és a külső SD-ről is. A teló újraindul, robot, majd pár mp után hiba felirat.
Akku ki után lehet csak újraindítani. Nem tudom, még eldöntöm, hogy a recovery-s ROOT-t megpróbáljam-e. Viszont az SD-n valamit már dolgozott, átírta az update.zip-t localsdupdate-re. A recovery-s előtt, ezt nevezzem vissza, vagy töröljem inkább és másoljam fel újra?
Még annyi, hogy R09-l érkezett, most R14 van rajta.
K dm -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Úgy döntöttem, megpróbálom a ROOT-t, woodworm 739 hsz-e alapján. Előtte lenne két, lehet láma kérdésem.
Történik adatvesztés, vagyis fel kell minden progit újra telepítenem? Letöltöttem az update.zip-t, jó ez az alig 5 megás méret?K dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
AlyrArkhon #6551 üzenetére
Köszi!
Lehet, hogy pongyola, de nagyon jól érthető.
-
dm1970
aktív tag
Köszi Mindenkinek!
Ezt az adat barangolást nem találtam. Így lesz az igazi, ez a "kapcsoló" és a lehúzható gyors menűben lévő net kapcsoló nem kapcsolgatja egymást. Bár nem tudom, ha az adat barangolás be van kapcsolva a másik nem akkor mi van. -
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Hátha valaki használta már. Külföldről hazaérve nem akarok nagyon meglepődni a számázáskor. IGO-nál a helymaghatározásnál csak GPS-t választok, s az adatforgalmat nem kapcsolom be, ez ugye elég, hogy ne generáljon kint adatforgalmat?
K dm
-
dm1970
aktív tag
Persze, minden mappába be lehet lépni, látni a tartalmát, másolni ide-oda.
(#6205) woodworm
Biztos így van, de én egy kissé analfabéta vagyok ehhez. Bár most, újra átolvasva, a Blade3-t szerintem ezzel a media... plugin-l használtam, de volt vele valami nyűgöm. Ez viszont tök egyszerű, csak tudnám melyik plugin, vagy hol tudom megnézni.
-
dm1970
aktív tag
-
dm1970
aktív tag
válasz
Black_Raven #6160 üzenetére
Köszi!
Akkor ez marad így, csak ezért nem rootolom. Szerencsére eddig semmi gondom nincs vele, csak egy kis üidő növekedést szerettem volna ezzel elérni.
-
dm1970
aktív tag
válasz
AlyrArkhon #6156 üzenetére
Pont ez az, hogy biztos nem használtam az appokat. Este kilövöm szinte az összeset, s reggelre, délelőtt folyamán, már benne vannak a futó appok között. Pl. camera mx, es file explorer, strava. Ezeket kilőttem párórája, azóta meg sem mozdítottam a telót, most mégis háttérben vannak.
-
dm1970
aktív tag
Nekem is hasonló problémám lenne. Van néhány app, ami időnként beteszi magát a futó alkalmazások közé, indítás, használat nélkül. Hogy lehetne ezt megakadályozni? A biztonság, auto-start...-ban tiltva vannak (ha a szürke a tiltás
), s mégis elindulnak.
-
dm1970
aktív tag
Ha valakit érdekelne.
X6 PRO edigitalnál 29990, cetelemmel még kicsit kozmetikázható az ár.
-
dm1970
aktív tag
válasz
szárnyacska #4107 üzenetére
Átgondolom ezt az irányt is.
-
dm1970
aktív tag
válasz
szárnyacska #4104 üzenetére
Köszi Mindkettőtöknek!
Én elsődlegesen a telepített programokra, játékmentésekre, emailekre, névjegyzékre gondoltam.
Tehát akkor egy gyári biztonsági mentés (ez mindegy hova történik, a visszaállítás miatt?) után, mehet az infiniti, az R14 és a mentés viszarakása, s mindez root nélkül? -
dm1970
aktív tag
Erre: [link] (adatvesztés) én is kíváncsi lennék. Ha újra be kell lakni, egyenlőre marad az R09.
-
dm1970
aktív tag
Hali!
Akinek működik a hárombetűs navi, dobhatna egy privit.Köszi
-
dm1970
aktív tag
Ha hazaérek megnézem, mert elszoktam tenni
a levett fóliákat, hogy egyáltalán volt-e rajta kettő (úgy emlékszem igen, s akkor felírat nélküli volt). Bajom nekem sincs vele, kiválóan működik (tartsa meg jó szokását), csak már olyan régen rá akartam erre kérdezni.
-
dm1970
aktív tag
Már annyiszor akartam akartam kérdezni, mikor felmerültek fóliatémák. Volt valaki akinek nem feliratos volt a kijelzőn a fólia? Mostanában mindig azt olvasom, hogy Doogee felírat van a fólián. Az enyémen felírat nélküli volt, mondjuk nagyon az elsők között vettem (eustock).
-
dm1970
aktív tag
Nem biztos, hogy minden esetben megoldás, de mikor nem ment a belsőre másolás (már nem emlélszem mit szerettem volna másolni), azt ajánlották, hogy a saját fájlkezelőt használjam, s azzal tényleg ment.
MÁS
Mióta felraktam az anysoft keyboardot, nálam teljesen megszűntek a gépelési gondok, nincs kihagyott karakter, max csak elütés, de az az én hibám. -
dm1970
aktív tag
válasz
Zsoltwader45 #2069 üzenetére
Köszi!
Ezeket megcsináltam én is, de egyszerűen nem maradt meg. Most megpróbáltam még egyszer, a leírásod alapját, hátha valami kimaradt, s a beállítások után ment egy restart, azóta jó, remélem marad is.
Az 5.1-nél megszűnt az alapértelmezett progi választása? -
dm1970
aktív tag
-
dm1970
aktív tag
Most nézem a TV-GO-t (sport1) mobil 4G-n, semmi akadás.
Csak kicsit sokat fogyaszt 130 mega max 5 perc. -
dm1970
aktív tag
Már kétszer engem is megszí.....tt. Nem tudom, hogy sikerült, azóta nem sikerült előidézni, de mindkétszer visszavette magától? az ébresztési hangerőt nullára. Az első után pár napig nézegettem, aztán felejtésbe merült, egészen a másodikig.
A B20 miatt választottam én is a Doogee-t, az nagyon kell, előtte én is szemeztem a Xiaomival.
Más, egy kis off:
Valami elkezdte nagyon sűrűn ébresztgetni a telót, keresek olyan progit, ami root nélkül is megy normálisan 5.1 alatt.K dm
-
dm1970
aktív tag
válasz
Ferike81 #873 üzenetére
Szia!
Amit woodworm ajánlott, azokat állítottam be, még megy a teszt, ha van valami előrelépés jelzem.Más
Kipróbáltam az ajánlott kamera app-t. Tényleg valamennyivel jobb képeket lő, sőt kamera módban az előnézeti képen sokkal jobb a minőség, mint a gyárinál. Viszont ha elindítom a felvételt hibával leáll az app. Erre ránézne valaki? -
dm1970
aktív tag
válasz
woodworm #612 üzenetére
Szia!
Páran nekem is panaszkodtak, hogy halkan hallanak. Megnéztem a mostani beállításokat (én még nem állítottam), így néz ki:
level 0 64
level 1 112
level 2 192
level 3 144
level 4 192
level 5 192
level 6 184
level 7 184
level 8 184
level 9 184
level 10 184
level 11 0
level 12 0
level 13 0
level 14 0Ezek a szintek mit jelentenek? Miért lehet, hogy az értékek, nem folyamatosan nőnek?
-
dm1970
aktív tag
Aki mondjuk Nyíregyháza - Miskolc között vonatozik, s játszik, s 4G van beállítva az elég sűrűn találkozhat laggal, mert hálózatváltáskor mindig megakadnak a játékok. De engem nem zavar, a teló jó, megérte az árát, ennyi.
-
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Két gyors kérdésem lenne.
Akinek már r08 van fenn, kipróbálná, hogyha a helymeghatározásnál beállítja a csak GPS-t, s ki majd visszakapcsolja azt, megjegyzi a beállítást? Nekem r07-nél mindig visszaáll a nagyon pontosra.
A másik (nagyon fontos) dolog, ébresztő csengőhangot lehet egyedit megadni, egyszerűen nem találom?K dm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Építő/felújító topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy méretű ColorEdge monitort villantott az EIZO
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest