- Fujifilm X
- OLED TV topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Videós, mozgóképes topik
- Projektor topic
- Olcsó EPYC termékcsaládot prezentált az AMD
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
DOOGEE X5 Pro - Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdanee
tag
válasz
Zsoltwader45 #903 üzenetére
#892: Ahogy levettem a fóliát, rögtön felraktam a tempered galss-t, és nem vagyok elégedett, de nem tudom, milyen lenen nélküle. Én is kérdezném, aki használja, nem lett érzéketlenebb?
#902: Ha megszokod egy jól beállított launcher (nálam Nova) előnyeit, nem szívesen mondasz le róla (eltüntethető gúgli sáv, mappába rendezés, egy rakás testreszabási lehetőség stb.). Persze ez csak kényelem, meg meg esztétika, az alap launchernek sincs semmi baja
#903: Ez a led blinker is, mint a noled, ébren tartja folyamatosan az egész kijelzőt, nem? Az a bajom ezekkel, ha nem veszem észre, 1-2 órán keresztül, akkor nem húzza nagyon le az akkut?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Harmincezer forint körüli áron eddig elég nehéz volt új, kártyafüggetlen androidos mobilt ajánlani megvásárlásra, tesztünk alanya azonban jelentősen megkönnyíti a dolgunkat.
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest