Új hozzászólás Aktív témák

• sb

veterán

válasz Bici #4 üzenetére

Egyetértek és ezt írom én is évek óta.
    Úgy, hogy közben szintén classic shell-t használok Win7 óta, így gyakorlatilag tök ugyanúgy néz ki a start menüm W7-8-10 alatt.

Szerintem a kettő nincs ellentmondásban ha widget szinten lenne kezelve és nem a start menü kiváltására.
    Tök logikus, nem is értem mit szarakodnak rajta. Ill. értem: egyszerűen csak ergonómiában kéne gondolkodni ami kb. 10 éve fel sem merült náluk. A droidon/mobilon megszokott widgetes, állandóan frissülő, élő felületek nagyon ergonomikusak, nem kell kattingatni, látszik minden. Win-en ez 27 kattintás mire látod jött-e leveled vagy bármi más, amit integrálni lehetne egy élő felületbe. Ezen nyilván az is ront, ha a start menü mögé cseszik be.
    A start menü meg megintcsak jó a strukturált programkezeléshez. Egyszerűen más feladatok, mindkettő optimális valamire.

Ehhez képest jön a flat meg minimal design évek óta. Mintha direkt azon erőlködnének, hogy hogy nem találsz meg egy programot (mert nem látszik), kevered össze 20 másikkal színek, formák nélkül.
    Mondjuk ez mobilra is igaz sajnos... de legalább ott ezeket leszámítva a maradék ergonomikus fejlesztés.

Új hozzászólás Aktív témák