Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bélanéni

őstag

válasz BomiBoogie #669 üzenetére

Felvettelek friend-listára (még akkor). :R
    Én megjelenés napján megvettem a játékot, akkor kipróbáltam 2-3 óra erejéig, beszippantott. De sajnos sok volt a munka, és nap végén sosem vágytam erre a játékra, azért ez nem az a light, kikapcsolós kategória. :DDD
    Kőkeményen tegnap jutottam úgy gép elé, hogy végre bele tudtam tenni 4-5 órát egyhuzamban. Hát mit mondjak, ez a játék nagyon össze van rakva. Két bajom van vele, hogy számomra kissé túl komplex, tömény és szöszmötölős, a másik hogy az erős közepes angol tudásommal is rendszeresen szótáraznom kell. Egyszerűen képtelen lenne bárki elviselni a tempómat. Szóval multizás kizárt :( :((
    Annak baromira nem látom értelmét, hogy elnyomkodom a párbeszédeket, mert kb az egész játék lényegét adja. Azok megértése nélkül semmit nem ér az egész.

Egyébként a fenti negatívumok ellenére tovább fogok vele játszani, mert valami félelmetesen jónak érzem az egészet. Érzésem szerint valahol januárig, mert februárban a Witcher3-al már úgy szeretnék játszani, hogy ne legyenek közelmúltbeli RPG élményeim, hogy újszerű legyen vele játszani. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák