Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Heroes fan

őstag

válasz X Factor #64 üzenetére

Bent a városban?, mert én most takarítottam egy kicsit baloldalon meg fent északon és találtam egy tornyot ahol valami zöldes trutyiszerű akármi volt és baromi erős volt, mert akárhogy futottam visszafelé hogy segítsenek a két katona addigra kinyírta az egyik emberemet mindig és akárhogy varriáltam sehogy nem sikerült a katonáig eljutni.
    Míg rájöttem a trükkre, szerencsére volt egy olyan varázslatom ami megmondja hogy hova dobjam le az ellenfelet és sikerült elsőnek kinyírni azt a dögöt.
    A másik részén az átjárónál pedig jó volt mert volt két robbanó akármi és sikerült vele a mágust is kinyírni egyből az egy rohadék, mert egyből ki tudta nyomni az egyik emberemet tűzvarázslatával.
    Amikor visszamentem a két emberhez hogy segítsen akkor kérdezett tőlem valamit aztán elszaladtak nem tudom hova. Azok hova mentek?,frissült a napló is utána.
    Meg a tűz elementálokat nyírtam még ki azok is jó szemetek voltak, variálni kellett hogy tudok eljutni az emberekhez segítségért, de egy embert megöltek. A segítőket nem lehet éleszteni?, azok is nagy segítséget nyújtanak azért.

Szereztem nyilakat is meg jó kardot is de nem engedi használni őket mért?

Új hozzászólás Aktív témák