- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
A Gránit Pay-nél alapesetben "csak feloldás" az alapértelmezett, de van zárképernyős opció is. Viszont nagyon rég használtam, de akkor is csak feloldott állapotban. A Google Pay esetében elég ha felvillantod a képernyőt, nem muszáj feloldani 15e forint alatt (5 vásárlásból 1x).
-
ACE-
addikt
válasz
nyikszi #1545 üzenetére
Tudtommal nincs ilyen beállítás az Erste mobilepay-ben sem, és Google Pay-ben sem... Olyan szabály van talán, hogy a feloldásnak 1 percen belül kell történnie, max. ha azt túllépted, akkor kért újra feloldást, de normál esetben nem kellene... És még egyszer hangsúlyozom, az Erste Mobilepay-nél sem kell magát az appot elindítani a fizetéshez, app indításnál nyilván mindig kér ujjnyomot, de fizetéshez nem kell belépni.
-
ACE-
addikt
válasz
nyikszi #1543 üzenetére
Csak megsúgom, hogy az ERSTE Mobilpay pont ugyanolyan elven működik, mint a Google Pay, ha feloldod a telefont, akkor egyiknél sem fog kérni 100ezres vásárlásnál sem PIN kódot, ha nem oldod fel, akkor mindkettőnél max. 15ezer Ft-ig tudsz fizetni asszem talán 4-szer. Szóval ami a problémád a Google Pay-el az igazából nem is probléma...
-
nyikszi
őstag
Sajnos
Ezért tettem fel a Google Pay-t
Francnak se kellett, nem tudom miért kell az Erstének ez . Miért nem volt jó a saját app?
Kérdés, hogy a Google Pay-t mivel tudom zárolni, hogy csak ujjlenyomattal működjön? Play áruházban van egy halom, de nem akarom próbálgatni, inkább kérdezek, hátha valaki használ ilyen alkalmazást.
-
tlala
addikt
Milyen előnye van, ha a Google Pay appban megadom a Tesco, DM, stb. kártyámat is?
(Azon túl, hogy ott is elő tudom venni.) -
norrberth
addikt
-
kalif
csendes tag
Sziasztok !
A Google pay-ben beállítotttam a kártyámat, mindent megadtam lejárat,dátum,cvc stb.
De ,ha kilépek és megint be, azt látom,hogy a cvc kódot nem mentette le, így át is van húzva a paypass jel is.Beírom, szerkesztem, minden jó, aztán megint eltűnik. Nem értem mért csinálja. Azon gondolkoztam,hogy egyszer mindenkép fizetni kell vele,és akkor menti el az adatokat ? -
slice14
veterán
Gondolom Google Play app előfizetésekre ill szolgáltatásokra gondolsz. Ezeket a Play -> Jobb fent az acc-ra böksz -> Fizetések és előfizetések -> Előfizetések
Előfizetésekbe egyenként belépve tudod állítani a fizetési módot.Vágy ott a pay.google.com előfizetés szekciója.
Illetve új előfizetésnél választható a fizetési mód.
-
fil
őstag
Elnézést ,ha ez itt off , mivel nem NFC, de nekem az lenne a kérdésem, hogy a GPay-ben hol lehet azt beállítani, hogy előfizetés esetén melyik legyen a default kártya több kártya esetén. Régen mintha lett volna ilyen, se most nem találom.
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy órával használt NFC-s fizetésnél van-e valamilyen biztonsági megoldás közvetlenül fizetés előttre? pl. kód pötyögés, stb
Olyan esetre gondolok, ha ellopják az órát amit nem veszek észre (több órát alkalomhoz illően használva lehet csak pár nap múlva kerül figyelembe, hogy nincs meg valamelyik, stb...), akkor azt bárki tudja használni? (Persze, ha előzőleg már engedélyezve volt az NFC-s fizetés és hozzárendelt bankkártya is van, tehát minden feltétel adott)
-
anadroid
senior tag
válasz
Grande Ale #1518 üzenetére
Eszközönként külön kell felvenni a kártyát, a kártyák nem szinkronizálódnak, csak a költések kártyánként.
-
anadroid
senior tag
válasz
Grande Ale #1516 üzenetére
Ötnél több. Mindegy, hogy mivel fizetek, mindkét eszközön látszik.
-
anadroid
senior tag
válasz
Grande Ale #1514 üzenetére
Nekem látszik az órás fizetés, GW4.
-
Grande Ale
őstag
Ne haragudjatok, nem akarom tulreagalni ezt az órás fizetés dolgot, csak mégegy kérdés:
Kipróbáltuk, fizettünk, tökéletes, de nem kellene látszódjon a telefonon a Google pay alkalmazasban a fizetés? Az órán írja, a telefonon a kártya alatt nem. Ott csak az látszik, ha a telefonnal fizetek?
Google pay fizetés, az a kártya, akkor miért nem látszik? -
Grande Ale
őstag
válasz
szilasz007 #1512 üzenetére
Kitöröltem a telefonról és az óráról is. A weben hozzadtam újra, a telefonon aktiválni kellett és egyből megjelent az órán is!
-
szilasz007
aktív tag
válasz
Grande Ale #1511 üzenetére
Nem normalis.
Ha zavar, torold ki mind a kettot a telefonrol, majd add hozza orahoz, mint uj kartya, majd telefonon regisztrald NFC-re a mar latszodo kartyat? -
Grande Ale
őstag
Google pay alkalmazásban a telefonon már meg volt adva a curve kártya. Az órára nem vitte át, (Galaxy watch 4)ott is meg kellett adnom. A pay alkalmazásban viszont most kétszer látszik a kártya. Ez normális? Vagy várnom kellett volna és a te színkeli a kártyát?
-
slice14
veterán
Az UniCredit-nél is megjelent a Google Pay. Link
-
Grande Ale
őstag
Üdv!
OTP csatlakozásról meg mindig semmi infó senkinek?
Ok csak a sablonvalaszt nyomják. -
ACE-
addikt
Feleségemnek is hozzá akartam adni az Erste hitelkártyámat, de azonosítási módnál nem ajánlott fel SMS lehetőséget, csak azt hogy bank hívása, másnál is így van, netán azért hogy ne lehessen több telefonon használni?
-
slice14
veterán
válasz
Blamazs #1505 üzenetére
Nekem sem a GPay okozta, hanem valami problémát okozott a Gránit app frissítése után. És csak az app újra aktiválása segített. Nálam korábban is volt ilyen, csak akkor nem kellett a telefont is újraindítani hozzá.
A GPay-ben a kártyám még a Gránit app frissítése előtt digitalizáltam nfc fizetésre november 4-én este, probléma nélkül.
-
poli27
veterán
válasz
slice14 #1500 üzenetére
Valahogy sose sikerül a frissítés nekik, havonta újra kell telepíteni kb.... tegnap a párom felhívta őket mert nem tudott utalni, erre azt közli a csaj, látja nincs október 16 óta újra telepítve, próbálja meg... Erre a párom közli vele, hogy az otp-s alkalmazást 2020 Augusztusba tette fel azóta 1x nem volt olyan hogy nem megy... erre nagy kuss a telefonba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Update 2 (2021.09.07):Többen is jelztétek, hogy elérhető az alkalmazás mostantól Magyarországon is! Innentől az...
- Iphone 12 Black 64Gb független 87% akku
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest