Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz philoxenia #14 üzenetére
-
PrinczA
őstag
"A Sangean PR-D8 az első rádióvevő, amivel AM/FM rádióadást lehet MP3 formátumban rögzíteni, a kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára."
Sangean első ilyen rádiója, vagy a világon az első ilyen rádió?
Mert nekem van LG-m ami ilyet tud, és már megvan egy éve. -
philoxenia
MODERÁTOR
-
marsu
veterán
Valóban szépek, de ahogy magamat ismerem, nekem ilyenekre tuti nem lesz szükségem. Én csak az autóban hallgatok rádiót, ott meg elég az amit az autóhoz adtak ...
Press any key to continue ...
-
-
veterán
Húj,rettenetes áruk van.
duree54
-
DarkByte
addikt
Ahh, látom sikerült kifognom egy olyan rádiót ami épp hogy nem digitális rádióvevős. Teljesen jogos, bocsi. De akkor mégis miért van ebben a hírben? Na mind1, arra akartam kilyukadni hogy ezeket a rádiókat elsősorban a digitális vétel teszi drágává (licensz és mert újdonság a DAB+), másrészt pedig mert telenyomják minden olyan feles dologgal amire nem feltétlenül van szükség. Na sebaj, miután a Dolby és a Coding Technologies megtömték a zsebüket a HE-AAC licenszekkel, talán lesz értelmes árú digitális vevő. Hogy miért nem lehetett mondjuk a Vorbis -ra alapozni a DAB+ -t.. a választ mindenki kitalálhatja.
-
MODERÁTOR
De a Sangean PR-D8-al sem. Viszont tudok még mellette offline zenét hallgatni, filmet nézni, internetezni, játszani, fényképezni, telefonálni, stb........
Hidd el azt a pár ezer Ft-nyi többletkiadást megérte nekem a telóra, 50 ropit soha nem adnék egy sima "magnós" rádióért amúgy sem.[ Szerkesztve ]
-
szuper-t
őstag
nem sok értelme van még
de elég modern kinézetük van főleg h ipod dokkolható is némeik -
Billu
aktív tag
Soká lesz ezekből tömegtermék.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=billu
-
MODERÁTOR
Az én telefonomba épített rádióvevővel is lehet közvetlen a teló kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára rögzíteni. Igaz, csak manuálisan tudom elindítani, viszont a minőséget ugyanúgy lehet állítani. Plusz még zenefelismerésre is képes internet segítségével. Ez utóbbi teljesen jól működik, próbáltam. Mondjuk első lehet a mondat szerint a Sangean PR-D8, mert AM-et is tud fogni.
-
zsolt501
nagyúr
Külföldön tesztelték ezeket a digitális rádió vevőket, és arra jutottak hogy iszonyatosan energiafalók és sokkal rosszabb velük a vétel vagyis sokkal érzékenyebbek a vételre.
Szóval digitális DAB+ ide vagy oda ez nem az igazi még hordozhatóság szempontjából, max ha autó rádióról beszélünk vagy fix helyen használva hálózatról, de elemes vagy akkumulátoros használatban nem az igazi kb annyit bírnak mint egy mobil telefon 1 töltéssel.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
eziskamu
addikt
Finoman szólva a DPR-34-et blokkolnám, mert rádióbuzi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest