Hirdetés
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
philoxenia #14 üzenetére
-
PrinczA
őstag
"A Sangean PR-D8 az első rádióvevő, amivel AM/FM rádióadást lehet MP3 formátumban rögzíteni, a kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára."
Sangean első ilyen rádiója, vagy a világon az első ilyen rádió?
Mert nekem van LG-m ami ilyet tud, és már megvan egy éve. -
philoxenia
MODERÁTOR
Magyarországon adás van?
[link]
-
marsu
veterán
Valóban szépek, de ahogy magamat ismerem, nekem ilyenekre tuti nem lesz szükségem. Én csak az autóban hallgatok rádiót, ott meg elég az amit az autóhoz adtak ...
-
Húj,rettenetes áruk van.
-
DarkByte
addikt
Ahh, látom sikerült kifognom egy olyan rádiót ami épp hogy nem digitális rádióvevős. Teljesen jogos, bocsi. De akkor mégis miért van ebben a hírben? Na mind1, arra akartam kilyukadni hogy ezeket a rádiókat elsősorban a digitális vétel teszi drágává (licensz és mert újdonság a DAB+), másrészt pedig mert telenyomják minden olyan feles dologgal amire nem feltétlenül van szükség. Na sebaj, miután a Dolby és a Coding Technologies megtömték a zsebüket a HE-AAC licenszekkel, talán lesz értelmes árú digitális vevő. Hogy miért nem lehetett mondjuk a Vorbis -ra alapozni a DAB+ -t.. a választ mindenki kitalálhatja.
-
De a Sangean PR-D8-al sem. Viszont tudok még mellette offline zenét hallgatni, filmet nézni, internetezni, játszani, fényképezni, telefonálni, stb........
Hidd el azt a pár ezer Ft-nyi többletkiadást megérte nekem a telóra, 50 ropit soha nem adnék egy sima "magnós" rádióért amúgy sem. -
szuper-t
őstag
nem sok értelme van még
de elég modern kinézetük vanfőleg h ipod dokkolható is némeik
-
Billu
aktív tag
Soká lesz ezekből tömegtermék.
-
Az én telefonomba épített rádióvevővel is lehet közvetlen a teló kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára rögzíteni. Igaz, csak manuálisan tudom elindítani, viszont a minőséget ugyanúgy lehet állítani. Plusz még zenefelismerésre is képes internet segítségével. Ez utóbbi teljesen jól működik, próbáltam. Mondjuk első lehet a mondat szerint a Sangean PR-D8, mert AM-et is tud fogni.
-
zsolt501
nagyúr
Külföldön tesztelték ezeket a digitális rádió vevőket, és arra jutottak hogy iszonyatosan energiafalók és sokkal rosszabb velük a vétel vagyis sokkal érzékenyebbek a vételre.
Szóval digitális DAB+ ide vagy oda ez nem az igazi még hordozhatóság szempontjából, max ha autó rádióról beszélünk vagy fix helyen használva hálózatról, de elemes vagy akkumulátoros használatban nem az igazi kb annyit bírnak mint egy mobil telefon 1 töltéssel. -
eziskamu
addikt
Finoman szólva a DPR-34-et blokkolnám, mert rádióbuzi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Hazánkban is kaphatóak lesznek a DAB-vevős készülékek.
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- HP Irodai Laptop I i5-8265U I 256 GB Nvme SSD I 8GB DDR4 I 1600x900 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Bomba áron GIGABYTE AORUS/I7-12700 16GB 512 SSD Nvidia RTX 3070 8GB (2560x1440) 165 Hz FHD IPS/
- Ipad Pro 12.9 (3 generáció) 512GB cellular, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest