Digitális rádióvevők a Sangean kínálatából

A Sangean a berlini IFA kiállításon mutatta be újdonságait. A cég digitális audió termékek, főleg rádiók gyártásával foglalkozik. Termékei között megtalálhatóak a DAB rádióvevők, a dokkolós kihangosítók és a médiacenterek.

A Sangean PR-D8 az első rádióvevő, amivel AM/FM rádióadást lehet MP3 formátumban rögzíteni, a kártyaolvasójába helyezett SD vagy SDHC memóriakártyára. Ez előre beállított időpontban is megtörténhet. A felvételek bitrátája 64, 128 vagy 192 kbit/s lehet. Idén, év végén érkezik, és 50 000 forintért vásárolható majd meg.


Sangean PR-D8

A DDR-63+ egy komplett music center. Mindent beleraktak, amit csak lehetett, így találunk benne internetes, DAB+ és FM rádiót (ez utóbbit RDS-sel), CD lejátszót, hallgathatunk rajta MP3 és WMA zenéket. SD kártyára vagy USB-re közvetlenül rippelhetünk vele, de helyet kapott rajta egy iPod dokkoló is. Hasonló, ám egy fokkal szerényebben felszerelt készülék a fadobozos Sangean DDR-33, amellyel lehet (digitális) rádióból felvenni, zenét lejátszani, iPodot vagy iPhone-t rácsatlakoztatni. Az év végén megjelenő két rádiót 150 000 és 70 000 forintért lehet majd megvásárolni.


Sangean DDR-63+ és DDR-33


Az MMC-96i Media Center egy még kisebb iPod-iPhone dokkoló, amelyen helyet kapott egy kártyaolvasó és egy USB port is. A termék támogatja a FAT16 és a FAT32 fájlrendszereket, és távirányító is jár hozzá. A készülék év végén vagy a következő év eleje felé jelenhet meg hazánkban, 40 000 forint körüli áron.


Sangean MMC-96i Media Center

A Sangean két további rádióvevőt is bemutatott. Ezek a DPR-69 DAB+ és a DPR-99 DAB+ néven érkeznek. és digitális adás vételére alkalmasak, továbbá néhány ceruzaelemmel működnek. A nagyobb tudású készülék most akciósan már 40 000 forintért megkapható, az egyszerűbb felépítésű pedig 30 000-ért.


Sangean DPR-69 DAB+ és DPR-99 DAB+

Végül egy kicsi zsebrádió is érkezik, ez a DPR-34 DAB+ nevet viseli. A nagyméretű kijelzőjéről a szolgáltatásokkal, a rádióadókkal illetve az akkumulátorral kapcsolatos összes információ könnyen leolvasható.


Sangean DPR-34

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés