Hirdetés
- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
fobee000
tag
Szerintem egy előzetes maximum csak nagy körvonalakban mutatja be a grafikát, láttam már 1-2 szépen megszerkesztett bemutató anyagot, később meg teljesen mást mutatott játék közben a cucc. Én majd akkor alkotok véleményt ha már játszok vele
-
7
addikt
Általában a hivatalos gameplayeket minden csillivillit maximumra tolva mutogatnak, így valószínűsítem, hogy a játék jelenlegi fázisában ez a legtöbb.
Én nem, de nekem rossz a szemem
Nyilván én is ésszel gondoltam az Inventory világosítását.
Nekem a Diablo I és Warcraft II is tetszik, mint azt már említettem.
-
ReFleXx
addikt
Látom teljesen más az elképzelésünk.
1. Honnan tudod hogy eza gameplay full detailbe volt? Lehet van részletesebb mód is
Egyébként szerintem teljesen felesleges.
2. Én ugy látom élsimitás be volt kapcsolva, másrészt ez inkább VGA függő.
4. Többnyire sötét színvilágú játék esetén zavaró lenne, ha bekapcsolnád az inventoryt és kivakitani a szemed egy sötét pályarészen. Környezethez igazodó inventory világosságot támogatok.
A többi pont meg még annyira sem a grafikai motor gyökereit éríntő változást kíván.Valszeg izlés ficamom van hogy nekem teccik igy
-
7
addikt
1: Textúrák feljavítása
2: Némi antialias
3: Színek újragondolása, nem elég kontrasztosak néhol, máshol meg nem látszik, aminek kéne (pl. lila tárgynevek)
4: Inventory világosítása, játék közben néha nehéz lenne látni
5: Szörnyek tulajdonságainak (nem nevének) írásakor olvashatóbb betűtípusEgyébként igaza van az utánad szólónak, félreértettél, pláne, hogy én nem vagyok egy külcsínmániás (én még mindig szépnek látom a Diablo I-et, Warcraft II-t), ráadásul pont az volt a mondandóm lényege, amire nem feleltél. Te ugyanis általánosságban beszéltél, és emellé még hülye, intenzíven érzelmi alapú skatulyázási rendszerrel is hozakodtál elő.
A többi része csak a magyarázat volt, hogy miért kötöttem beléd.
-
ReFleXx
addikt
Általánosságban nekem címezte
Egyébként összes haverom aki látta a trailert oda volt a grafikáért és inkább azért szurkolunk hogy jelenjen meg minél előbb a játék.
A Diablo 1-2-nek közel sem volt ilyen szép grafikája, ez hatalmas előre lépés.
A játék sikerét inkább a hangulata, a játékmenet, a jól eltalált történet és a kitünő zenék hozták. Ha ezekre odafigyelnek most sem marad el a siker -
LucifeI2
őstag
Félreérted szerintem. yetike általánosságba beszélt a dolgokról, nem konkrétan arról a kommentről. Te pedig kijelentetted, hogy akinek nem tetszik a grafika az nem diablo fan, ami szerintem is oltári nagy hülyeség.
Én nem vagyok diablo fan, de nekem tetszik a grafika. Gondolom léteznek jópáran akiknek nem tetszik a grafika de diablo fan-ok.
-
ReFleXx
addikt
"Egyébként mióta van ez a kiközösítősdi? Főleg ilyen beszűkült módon."
Ezt inkább nem kommentálnám..."Akiknek nem tetszik valami, azok is kellenek, mert közülük kerülnek ki azok, akik valamilyen úton-módon eljuttatnak néhány egész hasznos közönségötletet a fejlesztőknek."
"grafika nem tűnik kirívónak.... grafika nem a legjobb...."
Ezek a vélemények szerinted milyen hasznos ötleteket adnának a fejlesztőknek?
Házi feladat: Mondj öt értelmes ötletet a grafikával kapcsolatban, amit a fejlesztöknek fel lehetne dobni.
További jó Crysis-ezést.
-
7
addikt
"nem igazi Diablo fanok"
Attól még, hogy valakinek van kifogása egy adott dologgal kapcsolatban, még nem jelenti azt, hogy nem rajonghat érte.
Egyébként mióta van ez a kiközösítősdi? Főleg ilyen beszűkült módon.
És mióta számít feltétlenül kívánatos erénynek az, hogy valaki elvakultan rajong valamiért?Akiknek nem tetszik valami, azok is kellenek, mert közülük kerülnek ki azok, akik valamilyen úton-módon eljuttatnak néhány egész hasznos közönségötletet a fejlesztőknek.
Elvégre nekünk csinálják a játékot, akkor meg már a mi véleményünk is érdekes, nemde?Házi feladat: Nézz majd utána, mennyi hasznos dolgot implementáltak játékokba csupán azért, mert voltak olyanok, akik megmondták, hogy ez és ez így nem jó, méghozzá ezért és ezért, sőt, talán még alternatívát is javasoltak.
-
Dice
csendes tag
-
stargazer
senior tag
most néztem meg a HD gameplay trailert...
egyszerűen elképesztően brutálisan mocskosjó lesz brutálisan jó hangulata lesz és a hangeffektek és a zenék és az elképesztő hentelés, még mindig nem tértem magamhoz
-
ReFleXx
addikt
Nagy királyság lenne ha megcsinálnák ilyen szép grafikaval az 1-2-t.
Persze ha minden egyéb maradna a régiban.... -
kavicssli
addikt
Én nem játszottam sajna sem az 1. se a 2. részével de ezzel tuti fogok!
-
stargazer
senior tag
csak legyen mocskos jó a hangulat én is azt mondodm! mocskos jó hangulatos zenék meg hangeffektek, és ami nálam szokta vinni a prímet amikor a karakter tesz megjegyzéseket a bajsza alatt! ezektől imádtam ezt a játékot és aközött a kevés között volt amiket végig tudtam játszani mert annyira magával ragadott a hangulata.
ReFleXx: Akik fikázták fentebb a grafikat azok nem igazi Diablo fanok.
Szerintem nem rossz a grafika, különösen örülök hogy nem csinaltak belőle fps-t és megmaradt a felülnézet, a gameplayt és a trailert elnézve hozzni fogja a játék az előzőek hangulatát.maximálisan egyetértek, nekem ez a grafika maximálisan überkirály! kegyetlenül kiábrándultam volna ha fps-t csinálnak belőle.
ja és remélem a fejezetek közti videók is megmaradnak és űberkirályak lesznek! azoktól mindig leobtam magam!
-
ReFleXx
addikt
Akik fikázták fentebb a grafikat azok nem igazi Diablo fanok.
Szerintem nem rossz a grafika, különösen örülök hogy nem csinaltak belőle fps-t és megmaradt a felülnézet, a gameplayt és a trailert elnézve hozzni fogja a játék az előzőek hangulatát. -
Wolverine
félisten
válasz
SystemRoot #8 üzenetére
Szvsz kb. idén decemberben WotLK kerül a piacra, jövő év elején SC2, és utána a D3.
-
keIdor
titán
Nem vagyok valami nagy Diablo fan, de ezt ki fogom próbálni, mert ütősnek néz ki...
Amúgy azt a videót most néztem meg HD-ben, igen élvezetes!yetike: Inkább jöjjön késöbb, de legyen minnél minőségibb... ne legyenek EA... (NFS, Fifa és egyéb viccek)
-
Sirandrish
legenda
ááá nagyon nagy lesz
-
7
addikt
válasz
SystemRoot #8 üzenetére
Én még az SC2-t is legkorábban 2009 első negyedévére tippelem. A Diablo esetében szinte biztos vagyok benne a Blizzard kiadási ütemtervét ismerve, hogy 2010-nél előbb nem érdemes számítani rá.
De ne legyen igazam...
-
buchy
tag
MMO lesz vagy sem?
-
fobee000
tag
Azt nem lehet tudni hogy mikorra lesz ebből játszható, beszerezhető példány?
Reméljük minél hamarabb. -
juhi07
senior tag
Remélem ezt is lehet majd TC/IP vel nyomni ..)
Mert sac per KB 7 hónapja vittem ki a diablo 2 és a lord az eggyik haveral a neten.Ez volt a legjobb játék amivel lehetett sokat izadni és nevetni is..) -
SystemRoot
őstag
Huh, már ideje volt.
Ahogy elnézem tartják a stílust, kérdés a hangulat megmaradt e.
Szvsz a Diablo 1 az a klasszikusok egyik etalonja. Remélem a hangulata hasonul majd hozzá.
Amúgy grafika nem tűnik kirívónak, de persze majd élőben kiderül. -
Ati_X_321
aktív tag
dióó3
elsőőő
..hangulat ott van, grafika nem a legjobb, kiváncsi vagyok hogyha nem dió3 lenne a neve, akkor mennyire jönne be az embereknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- TUNINGOLT Dell Vostro munkához, tanuláshoz, netezéshez (2029-ig támogatott Win 10 és Office 2024)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest