Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Szóval szerinted a konzolok hardveres limitáció meg a dedikált szerverek miatt a PC lenne a fő platform ebben az esetben? Annak ellenére, hogy a mainstream multiplatform fps-ek egy kivételtől eltekintve konzolon élik az életüket, PC-n meg halódnak?
Biztos nagyon számít a PC-s játékosok véleménye amúgy a Bungie-nak, ha a bétájuk a játék megjelenése előtt egy-két héttel lesz, amúgy meg később jelenik meg, mint konzolokra.
Szimplán számoltak egyet, olcsó lenne portolni, kipróbálják, hátha nagyobb sikere lesz, mint a CoD-nak. Van jó pár streamer, akinek lehetősége lesz majd választani, eddig mindenkitől azt lehetett hallani, hogy marad a konzolverziónál az ismert okok miatt.
-
Sirandrish
legenda
Nah....PC-re még én is megveszem valszeg
-
Ragnar_
addikt
Namost ha van egy engine amivel 1 kattintással kész a PC port és elmegy belőle 500k db az mégiscsak valami. Diablo3-bol 10 mill. db ment el PC-re, az azért nem elhanyagolható, viszont abból sokáig csak PC verzió volt. Ha jól tudom a konzolos eladásokkal együtt olyan 30 milliós eladott dbszámnál jár.
-
mg1992mg
őstag
Mi lesz ez az október-november
Wolfenstein, Battlefront 2, meg ez...
Pénztárcabarát.. -
Bad Pritt
félisten
Az egyik ilyen, hogy október 24-én érkezik a PC-s kiadás, de a PS4-es és Xbox One változat is két nappal korábban, szeptember 6-tól kapható lesz.
Szerintem azért csak nem lesznek annyira haragosak a PC játékosok, hogy másfél hónapra hibernálják magukat és azt hazudják maguknak, hogy csak két nap telt el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- LEGO klub
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest