- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #36 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
donceleger8
őstag
válasz donceleger8 #35 üzenetére
-
[ Szerkesztve ]
-
donceleger8
őstag
-
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A tmegjelenitp is valóban megteszi ezt, kérdés hogy milyen minőségben.. Realta biztosaban jól csinálja.
Ha az emlitett program pedig képes rá akkor viszont két HDMI kivezetés kell a gépből, mert az eddigi erősitők nem képesek a 4k átvitelre. Nem beszélve hogy a meglévő normál lejátszók jelét is a gépbe kell vinni emiatt. -
zsigus
őstag
-
Dassler
őstag
A kábel alagút sem sokkal jobb, ugyanis nem beépített dobozoknál is ki kell jönni a falból. Én pont most csinálgatom otthon, a sorroundoknál már egész tűrhető, elöl a szegélyléc alá épp hogy befért, viszont az erősítőnél, ill. mögötte még így is elég nagy a torlódás kábel ügyben. Összefutnak a szálak
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
Malachi
addikt
fura, de mennyivel jobb és kényelmesebb megoldás ez, a kevés csatlakozóval. álmom egy olyan - nem kompakt - rendszer, amiben rádiós szatelitek és a lehető legkevesebb kábel van. persze nem vagyok audiofil, de házimozizni, sztereóban zenét hallgatni teljesen megfelelne egy olyan is.
másik megoldás, hogy építtetek egy házat, falba épített kábelalagutakkal. ez tűnik kevésbé valószínűnek.
-
sixpak
nagyúr
Tényleg furcsa a kevés csatlakozó. Nekem egy jó pár évvel ezelõtti 7.1- es Denon erõsítõm van, akkor még nem volt elterjedt a hdmi, de azért azon van vagy 80 csatlakozó. Ettõl függetlenûl, ez biztosan jóval fejletebb modell.
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
tdd587
őstag
Én csak azt nem értem, hogy a Denon miért mindig a következő évvel sorszámozza az erősítőit. Miért a 2013-as szám? Jövőre ilyenkor már ott lesz a következő modelljük, ami ugyanez lesz, plusz 1-2 featúra, mínusz 1-2 kiló anyag.
Life is too short for boring Hi-fi. Danes don't lie.
-
nicu71
addikt
hát ..nekem nagyon jó lenne egy ilyen erőlködő.Bár a csatlakozókínálat tényleg kicsit kevesebb a megszokottnál.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
M@trixfan
addikt
Azzal lehetne ezt megfejelni, hogy közben megjön mondjuk a HDMI 1.5, ami kelleni fog a komplett 4k környezet teljes kihasználásához Az a legjobb az egészben, hogy ezek a tudások a mindig ugyanannyiba kerülő, olcsó "X" videochip-től függenek aminek a hangminőséghez semmi köze sincs. A 4k-ban az lesz a legjobb, hogy lesznek majd tűéles 1080p ripek
[ Szerkesztve ]
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
Dagidög
senior tag
Értem, így egy kicsit máshogy tudom értelmezem a mondanivalód.
Ezt elhiszem, én meg pont, hogy tisztában vagyok az igényeimmel, de jelenleg pénzkidobásnak éreznék akár egy belépőszintű rendszert is, nem tudnám kihasználni, majd saját házban, addig meg hadd menjenek lefelé az árak.
A sztereó hangzásról nagyon nem tudok nyilatkozni, mert otthoni körülmények között eddig csak egyszerűbb hifikkel volt dolgom, meg pc-s hangfalakkal, de én is inkább a minőségi zene híve vagyok, nem szeretem az erőltetett basszust meg a dobhártyaszaggató hangerőt.
-
Malachi
addikt
válasz fatallerror #16 üzenetére
mint a reklámban. "Mm, Danon(e)" - ez viszont Denon.
-
törölt tag
válasz ironthehorse #14 üzenetére
Igazad van: jelenleg sokkal job vétel egy pár éves 1.3 verziójú erősítő, mint egy új.
-
fatallerror
addikt
nagyon cuki, szeretem a danonokat
don't tell me what i can't do!
-
lcee79
addikt
válasz ironthehorse #14 üzenetére
Én 2010 elején vettem Harman Kardon AVR260
abban van dts-hd master audio is,dolbi true-hd (minőségi dac, nem alap, aztán faurodja felskálázó, hogy a kép is jó legyen... ) Anyaghasználat is fullos, és 13 kg
szerintem a japánok mind egy kaptafára készültekMa már van újabb tipus is harman-nál is de értelme még nincs lecserélni
se 3D-t nem nézek sem 4K-s videóm nincs (meg mondjuk másnak se)
A Mai blu-rayek mind mennek rajt, ettől többet nem nagyon lehet....[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
ironthehorse
csendes tag
válasz #09634560 #13 üzenetére
akárhogy is számolom, 250k az erőlködő
anno 130-ért vettem a yamaha rxv750-et 4-5 éve
a dts-hd kivételével még most is bőségesen jó
erős a gyanúm, hogy a 4k-s buziság miatt verik fel ennyire az árakat, dts hd összes új erőlködőben bent van már
pedig cserélni szeretnék pont a dts-hd miatt, de gyengébbet meg nem akarok venni, ezek viszont mind 200k felett vannak(az új jobbak)
ugyanaz a szopacs, mint a 3d-s tv-nél, nem kell a 4k/3d, de mégis (elég komoly)árnövelő tényezőként belerakják a középkategóriás gépekbe -
törölt tag
Az erősitő dekódolja a kapott jelet, utána equalizálja, ha kell, hangot kiadja, eddig neked is oké.Egyútal a megfelelő bemenetről a leválasztott képjelet továbbitja a kimenetre. Nos, itt lép képbe a beépitett videofeldolgozó áramkör (amennyiben van). Amenyiben más felbontású jelet talál, azt fel/leskálázza a kimenetre beállitott értékre, pl. eddig PAL SD 720:576-ot felskálázza HD 1920:1080 értékre. De Ezen a Denonon (és az 515 felettti Onkyókon ,valamint egy Yamahán) a megengedett legnagyobb felbontás már 4096:2160 lesz, (4xFHD=3840:2160, gyakrabban a 3996:2160-at használnak az 1.85 képarány miatt) amennyiben ez van beállitva kimenő tévé jelként.Azt hyzem a Denon Realtát használ, 578-ig az Onkyo Faroudja-t, azóta Anchor-bayt és Realtát.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
1-2 megjegyzés (nem pro-kontra alapon):
Hát aki házimozit vesz az legtöbbször sztereóra is azt használja. Igy nehéz valamiféle sorrendiséget netalán kihazsnálatlanságot megitélni.
A dübörgő baszus beállitás kérdése: mélynyomó is akkor jó ha nem hallatszik ki a rendszerből, kikapcsolva hjelentéktelen legyen a hiány.
Akinek sok pénze van és sztereót akar az elő-végfok párost vegyen, zenei qualitású miőségi hangdobozokkal. -
ROBOTER
addikt
Csak a tapasztalat beszél belőlem, nagyjából fel tudom mérni, mennyien használják ki a sokcsatornás, birtokukban lévő rendszereiket. Persze ez az ittenieknek sértés, de nagyon durva példákat láttam a "kinti" életben. (sok pénz, nem sok ész)
A sztereós megjegyzésem csak erkölcsi alapú volt, nem szakmai. Annyira szeretem a jó sztereó hangzást, és annyira elveszett a sok csatorna és dübörgő basszus mögött a zene/ének szeretete.
[ Szerkesztve ]
-
lujó55
addikt
hát ezt se engedhetem meg magamnak
-
Dagidög
senior tag
Egy kicsit valóban sok a csatlakozó otthoni igényekhez, de inkább így legyen, minthogy például pont eggyel kevesebb legyen, mint amennyi kéne, így mindenki igényeinek megfelel(het). Véletlenül nem a felsőbb körökben mozogsz a politikusok között?
Szerinted a filmesek mit szólnának a sztereóhoz?[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
Csatlakozó minőségre nem nagyon mennek rá..
Nem látom hogy aranyozott lenne, meg a jobb fajtából való...Úgy látom mostanában ez nem divat...
Csak felsőbb/prémium kategóriában
Mintha régebben ez jobban érdekelte volna a gyártókathttps://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
HalasKYO
aktív tag
Akkor talán az onkyo szívna Mivel ott van csatlakozótenger.
Igaz az új nagy modeleken már ott sincs 7.1 bemenet...A denon meg teljessen puritán.Halas - http://www.flickr.com/photos/halaskyo
-
ROBOTER
addikt
Nem jutott még senkinek sem eszébe, hogy a házimozi erősítőkre csatornaszám-adót vagy csatlakozószám adót vessenek ki?
Ipari méretű környezetszennyezés ez a csatornamánia. Jöhetne már valami forradalom, és visszatérhetnének a sztereóra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Windows 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest