- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radeon_5
aktív tag
Azert az nagy szemetseg (meg ebben a ligaban is jatszanak ilyet???), hogy a kisebbikben deaktivalva van az Intel HD4000...szoval lottek az Optimusnak es a nagy akksiidonek butitott grafikaval. Ezt miert csak a nagyobbikhoz tettek elerhetove??
Vagy opciosan a kisebbre is megoldhato vajon?
Van ra esely hogy beszerzunk ceges gepnek ilyeneket, ezert tenyleg erdekelne.
Thx!Ja es esetleg konkret tapasztalatok is johetnek azoktol akik hasznaljak mar.
-
Gazda1
tag
Sziasztok!
Hol lehet Dell M4700-ast venni jó áron? Nem nagyon találtam a neten egy helyet sem, ahol ilyet értékesítenek.
Új, magyar, garis gépet keresek!
-
sziasztok lenne egy Dell E4700 as laptopom eladó ha valaki erre vágyna keressen meg
-
-
válasz
LaptopSystem #33 üzenetére
Kb. mint az M6600-nak. Drága...
-
vajon mennyi lesz az ára? -
doser0717
aktív tag
Na akkor nekem sincs értelme lecserélni....
Jó lesz még ez az M6600-as pár évig!
-
Ja, és biztos vagy benne, hogy a 4600-ban is csak SATA2-es volt az mSATA? A chipset QM67, ami 2 db SATA3-as portot is tud kezelni. Vagy a belső vinyón kívül az optikai meghajtóra, vagy az eSATA-ra használták volna el a másodikat? (A 6600 tiszta sor, ott a két belső vinyóhoz vezették.)
-
-
Sajna a belépő firepro gyengébb mint az előző generációban (7870 alapú vs 6970 az előzőben). Bár ha még nincs 7970 alapú firepro akkor nehezen tehetik bele. És én még nem láttam.
Egy delles kolléga írta a notebookreview forumán hogy az msata hely most már sata III-as.
És most már lehet 256 gigás msata ssd-t rendelni bele.Sajnos az ips kijelző most sem rendelehető együtt belső mobil internettel. Ez nem a dell hibája, más gyátóknál is így van de megoldhatnák már végre...
Szóval majd semmi ok upgradelni annak akinek M6600-a van.
-
Gusztáv
addikt
Na játszottam kicsit a konfigurátorral, a fullos konfiguráció a M4700-ból akciósan $5902 ($7368 helyett)
.
-
-
..hát ezért a pár változásért még a jó kis M6600-ast nem fogom lecserélni.
Annyit nem dob rajta az új Intel Ivy Bridge processzor. -
raper
senior tag
Egy korábbi megjegyzéssel egyetértve az 1336-os felbontást már ebben a kategóriában át kellene lépni a gyártóknak. Amúgy meg igen csak elférne itt az asztalomon egy belőle.
-
válasz
socialkiller #16 üzenetére
Külsőre a Dell Precision M4600-ra hajaz. Egész pontosan ugyanúgy néz ki.
-
kiskaktusz
addikt
Komoly gépek..
-
socialkiller
tag
A 15,6"-os kell
Külsőre a Dell Latitude E6410-re(vagy 6420 nem tudom pontosan) hajaz!
-
Egyszeruen gyonyoruek.
A TP-k es a Dell uzleti modelljei viszik a primet nalam kivul-belul.Kar hogy az ujabb latitudeok kulsejet kiadtak ovodasoknak tervezesre.
-
lujó55
addikt
Abq explicithez ideális. igen, megy vele
"Experience professional-class GPUs that integrate high-performance computing capabilities..." -
BeLucZ
addikt
Na igen, ezeket nevezem én notebooknak, nem a csicsás parasztvakítós szarokat amiket többségben lehet kapni!Tény ,hogy horror az áruk de ha az ember komoly teljesítményt akar korrekt anyagminőséggel és felszereltséggel együtt, mindenképp jól jár egy Precisionnal. Remélem egyszer majd lesz precim, egyelőre csak vágyom rá
-
Most mégis, a néhány legújabb procitól eltekintve ez miben más, mint a 4600/6600-as sorozat? Ugyanaz a ház, ugyanazok a kijelzők, ugyanazok a csatlakozók stb.
-
jjeahh
nagyúr
és olcsóbban jönnek ki mint a retinás macbookok?
miért? mert vastag?
-
gyönyörűek ^^
#7: itt nem fizeted a hype-ot
-
ROBOTER
addikt
Fejlett egy vágódeszka.
Felülsz vele a vonatra, és miután elintézted a vállalati levelezésed, becsukod és a tetején felvágod a császárszalonnát és a savanyúubit.
-
lujó55
addikt
SSD-vel, fullHD-vel, gorilla glass-al jöhetne ajándékba.
Komoly teljesítmény és még jól is néz ki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Belsejükben 32 GB RAM mellett Core i7-3920XM processzor és AMD FirePro M6000 Mobility is duruzsolhat.
- Lexus, Toyota topik
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Yettel topik
- E-roller topik
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia ( 63)
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 32/512GB, touchbar - garancia ( 901)
- Macbook Air 15" M3 - 2024, 16/256GB, bontatlan, Apple garancia ( 101)
- Macbook Air 15" M2 - 2022, 8/256GB, 1 ciklus, Apple garancia ( 103)
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest