- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
volt hozzá szerencsém élőben is, nekem rettenetesen nem jött be a gép egész kialakítása. az árához képest iszonyat gagyi műanyagok, billentyűzet, stb... maga a laptop _számomra_ minőségben iszonyat csalódás volt, de az ötlet király, csak ennyiért még nem vettem soha gépet... ha lesz értelmes áron normális anyagminőséggel és klavival akkor viszont csábítóbb.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Amilo SA 3650. Időnként még most is felbukkan Hardveraprón belőle egy-egy példány, elég hamar el is kel...
Emlékeim szerint régen voltak ilyen játék szempontjából értékelhetetlen megoldások is, mint PCMCIA-s Trident VGA-s bővítőkártya, kemény 32 MB RAM-mal.
-
Z86
őstag
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Nekem is rémlik valami külső videokártyás megoldás. Csak azt nem értem, ha mindenki szerint jó ötlet, akkor miért nem terjedt el.
-
FireKeeper
nagyúr
anno a FuSi-nek volt egy hasonló laptopja, már akkor is mondtam hogy jó ötlet, de eltűnt a süllyesztőben, remélem, ez több sikerrel jár.
-
Kronos3000
senior tag
Ez nagyon nagy ötlet,kár hogy nem fog elterjedni,régebben én is gondolkodtam hasonló megoldáson,végre megcsinálták
-
JoeYi
őstag
lájk
-
bartucc
addikt
Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Mafia: The Old Country teszt
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Lenovo T580 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- HP PROOBOOK 445 G10 ELADÓ
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest