Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
volt hozzá szerencsém élőben is, nekem rettenetesen nem jött be a gép egész kialakítása. az árához képest iszonyat gagyi műanyagok, billentyűzet, stb... maga a laptop _számomra_ minőségben iszonyat csalódás volt, de az ötlet király, csak ennyiért még nem vettem soha gépet... ha lesz értelmes áron normális anyagminőséggel és klavival akkor viszont csábítóbb.
-
Tim82
félisten
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Amilo SA 3650. Időnként még most is felbukkan Hardveraprón belőle egy-egy példány, elég hamar el is kel...
Emlékeim szerint régen voltak ilyen játék szempontjából értékelhetetlen megoldások is, mint PCMCIA-s Trident VGA-s bővítőkártya, kemény 32 MB RAM-mal.
-
Z86
őstag
válasz
FireKeeper #13 üzenetére
Nekem is rémlik valami külső videokártyás megoldás. Csak azt nem értem, ha mindenki szerint jó ötlet, akkor miért nem terjedt el.
-
FireKeeper
nagyúr
anno a FuSi-nek volt egy hasonló laptopja, már akkor is mondtam hogy jó ötlet, de eltűnt a süllyesztőben, remélem, ez több sikerrel jár.
-
Kronos3000
senior tag
Ez nagyon nagy ötlet,kár hogy nem fog elterjedni,régebben én is gondolkodtam hasonló megoldáson,végre megcsinálták
-
JoeYi
őstag
lájk
-
bartucc
addikt
Jó lenne, ha ez az ötlet egyre jobban terjedne, mert igen hasznos és kellemes megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- További aktív témák...
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest