Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
gooool
őstag
Srácok!
Fontos információval tudok szolgálni.
Sikerült a Samsung notimon hibátlanra megcsinálni a GPU váltást.
A megoldás ez a driver: [link]
Legalábbis Windows 7 64bit alá és 7000-es szériás AMD-hez ez a legjobb. Ennél régebbi ugye hülyeség ha van ez, újabbal viszont nem működik a váltás. Burnout Paradise alatt most már tökéletesen ki tudom használni az AMD-t, megy is 600/900-as órajel helyett 780/980-on.- Régi drivert pucoljátok le csökkentett módban valami driver cleanerrel (Driver Fusion-t ajánlom)
- Ezt a leszedett programot végigkövetitek, a szükséges Intel drivert kiválasztva kicsomagolja a cuccot, majd - -- Intel driver fel, restart
- AMD driver fel (ha telepítócsomag hibát ír ki nem kell vele törődni), restartÉs hibátlanul teszi a dolgát.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Felraktam a dolgokat az előírt utasítások szerint.
Nos első blikkre jónak tűnik, bár nem tudom ennek a váltásnak hogy kellene működnie igazából, pl. Furmark alatt nem tudom tesztelni csak az Intelt, hiába állítom be a Catalystban, hogy a HD7670M-en fusson a progi, alkalmazás után visszaáll arra, hogy "nincs hozzárendelve", és ez igaz bármi más szoftverre is.
A gyárin ezt engedte váltani, igaz ott sem futott a 7670 akármit is csináltam.Szóval eddig a Techcatlabs-os driverpack patent, már csak játékok kellenek, ahol kipróbálhatom hogy teljesít.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #49 üzenetére
Mindenképp, de remélem menni fog, ezzel még nem próbálkoztam.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #47 üzenetére
Újra nem fogom rakni, elég volt szegénynek az utóbbi két napban az a 2 reinstall épp emiatt. Legyalulom az ott leírtak szerint és majd lesz ahogy lesz.
-
gooool
őstag
válasz
Cray Tyler #41 üzenetére
Szépen végigolvastam a dolgot, nem is olyan nehéz ez, azért leírom én hogy értelmeztem, hogy ha rábólintasz, akkor nekilátok.
Szóval:
Régi driverek törlése normál majd csökkentett módban is
Windows Próba üzembe helyezése parancssorból
Ez a driverpakk leszed, majd feltelepít, ügyelve, hogy a megfelelő generációs Intel drivert jelöljem ki.
Restart és örül nemde? -
gooool
őstag
Nos én is pár napja vettem egy Samsung NP350E5X notit és szívok vele rendesen az Intel és AMD páros miatt.
A gyári driverrel most talán jól működik, bár az eszközkezelőn kívül semmivel sem tudom bizonyítani, hogy van egy 7670M is a gépben, mert nem látja sem az AIDA, sem a GPU-Z (ami mellesleg azóta el sem indul).
Próbáltam ezt a spéci Leshcatlabs-os drivert is, de én akármit csináltam, nem akart értelmesen működni...
Pedig szűz rendszer volt, abszolút driver mentesen. Vagy az lett volna a gond, hogy az Intel drivert nem raktam fel mielőtt nekiláttam a moddolt Catalystnak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövő áprilisban jön a The Super Mario Galaxy mozifilm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Horgász topik
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest