- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
skylinelaca
senior tag
válasz
Cray Tyler #8 üzenetére
köszönöm, meg fogom próbálni ez alapján is. Rengeteg újratelepítésen (windows) vagyok túl de úgy rémlik ,hogy minden telepítési fajta (ahogy a cikk írja alaplapi intel generációk szerinti) ki lett már próbálva sikertelenül. Sokat nem várok egyébként tőle, a folyamatos zene és film megakadást nem feltétlenül a vga számlájára írom, csak gyanús volt ,hogy ezek a tünetek először játék közben jelentkeztek. Manapság ha megy a háttérben egy zene, vagy kisablakban egy film és mellett böngészek akkor már tapasztalható a meg-meg akadás. Nagyon idegesítő.
Esetleg RAM hibára gyanakodtam de ezt kipróbáltam más ramokkal is és nem változott. Processzorhibát a szervízre bíztam ,hogy nézzék meg. Direkt szóltam nekik , leirattam a munkafelvevővel ,hogy ellenőrizzék a processzort is. Miután visszakaptam a gépet, kezembe került a munkalap, és még csak fel sem volt írva ilyen...
Új hozzászólás Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Eladó kék Xiaomi Redmi 12 4/128GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest