Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Mini PC
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lelövi a Roccat márkanevet a Turtle Beach
Új hozzászólás Aktív témák
-
ImI87
őstag
Hali!
Kicsit én is szívtam a vadiúj Dell 5737-tel, amiben i74500U+8870m van, ennek kapcsán jutottam el ehhez a cikkhez. Win7 64bit-et használok, a Win8 egyenlőre nem érdekel.
Én balga (jóhiszeműen) először nem a gyári AMD driver-t raktam fel, hanem a legfrissebbet. Így persze nem ment az átkapcsolás, és csodálkoztam, hogy az erősnek tartott 8870M-mel minden akadozik.
Visszaraktam a gyári drivereket (szerencsére van a Dell honlapján !!!), így úgy tűnik, hogy jó.
Viszont sehogy sem látom konkrétan, hogy melyik VGA megy. És a GPU-Z pedig nem megy, betöltéskor kifagy tőle az egész gép. Ez mitől lehet?Gyorsan átfutva a hsz-eke, nekem az jött le, hogy nem szabad frissíteni a driver-eket, csak a gyártó által kiadott eredeti driverek-kel megy jól a váltás. Ez így helyesnek mondható?
Illetve ha leszfrissítés, akkor mit szabad és mit nem szabad frissíeni? Van ugye az intel chipset, az intel vga, és az amd vga..........
Új hozzászólás Aktív témák
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Flint 2 OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Synology NAS
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- !!AKCIÓ!! AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Enermax ETS-T50 W-ARGB (Brutál hiányos+hibás alkatrésznek csakis) INGYEN FOXPOST
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest