Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
14bene
csendes tag
szerintem egy nagyon jó játék és ha az egyjátékos módhoz még + raknak koop módot abból még akár egy nagy siker is lehet .

-
nekem is bőven elég volt de aztán nem hagyta békén az agyam a hc. végülis jelenleg az egyik kedvenc játékom. szana szét kell játszanom nincs mese. zealot azóta már az alap fokozat amin játszok ha játszani akarok.
pedig nem vagyok nagy lövöldözős játékos. többihez hülye vagyok.bíztos lesz belőle collectors. 2részből is volt miután az első résznél kiderült hogy bejön a népnek a játék. s mivel a 2 részből visszavettek kicsit hogy mégnagyobb közönség kapjon rá méginkább úgy gondolom hogy lesz.
-
Jokes67
tag
Na,ez az ami megéri az árát.Csak hát minimum 2 kell majd...

-
én még a 2 résszel játszok most is. vagyis már szenvedek. hard core még nincs kész mert hű a nevéhez és egy hétvégén nincs türelmem sokszor nekimenni miután ilyen 7 fejezetnél meghalok és még pont nem volt meg az első mentés sem..
-
pzstm
titán
Tomb Raider mellett a másik cím, amit jövőre azonnal megveszek boxra

-
legobban várt játék nálam!
anno már mondták hogy lesz benne sima single player szóval nem kell félni nem lesz társunk single player-be. annyira nem is hülyék hogy ezt a játékot aminek a az egyedüllét az igazi hangulatfokozója nem csinálják meg normálisan single-re is. -
FLATRONW
őstag
Hogyha egyedül fogom játszani, akkor is lesz társam, mint a Resident Evil 5-ben?
-
szabakaa
aktív tag
Azt a hétszentségit!

Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest