Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
PS3 verzióban véresebb meg picit gyűröttebb a ruhája az emberkének, cserébe nincs árnyék és kisebb felbontás
-
vhunor
őstag
Istenem mennyire időb@szás és az idegek felesleges túráztatása ez az összehasonlítósdi két ennyire eltérő architektúra esetén. A box hardvere sokkal inkább "hagyományos", közelebb áll a pc-hez, a stúdiók meg csak a pénzre mennek és az optimalizálás azt takarja, hogy kivesz két árnyékot meg három fűszálat és voilá. Elég elolvasni a Digital Foundry technikai cikkeit egy Unchartedról vagy God of War-ról, hogy láthassuk, a multiplatform motorok mennyire nem használják ki a Cell-t és mindent GPU-ból akarnak megvalósítani, mert azt szokták meg a programozóik. Még jó, hogy az exkluzív címek miatt vettem a konzolt és hidegen hagy ez az egész hülyítés..
-
heihachi
addikt
De hát most mit mondjak bakker, olyan dolgokat képzelsz bele, amiket én egyáltalán nem mondtam. Nyilván üldözési mániád van, minden szó mögött a kis kedvenc géped "bántását" sejted. Mivel keresed, ezért meg is találod, ott is, ahol nincs.
Uccsó mondatot töröltem, mert megint olyanokat láttál volna benne, ami nincs benne
-
heihachi
addikt
válasz
#08052480 #30 üzenetére
Ez esetben a Digital Foundry face-offjait tudom ajánlani.
-
törölt tag
-
-
heihachi
addikt
válasz
#08052480 #26 üzenetére
Aki olvassa az Eurogamert, az tudja, hogy gyakorlatilag alig-alig van olyan multiplatform cím, ami ne hibádzana valahol a PS3-on. Egy kis felbontásbeli különbség itt-ott nem annyira észrevehető, pár frammel alacsonyabb framerate átlagban megint nem észrevehető, egy két életlenebb textúra itt-ott nehezen kiszúrható így megint nem gáz, az AA hiánya sem feltétlenül zavaró, egy-egy kihagyott effekt fel sem tűnik annak, aki nem látja a másik verziót, de ettől még ezek a problémák (még ha aprók is) léteznek, bér tény, hogy nem mindig látványosak. Én nem mondtam, hogy nincs olyan boxos játék, ami ne lenne szarabb, mint a PS3 cím. De azért azt mondani, hogy egy-két játék érintett, hát... szóval erős túlzás. Esetleg azt mondhatod, hogy egy-két játékban zavaró.
blazsey2 Egy szóval nem mondtam, hogy szar, nem is utaltam rá, de ezek szerint Te így gondolod. Te dolgod.
-
törölt tag
szerintem meg nem
az hogy néhány cím alacsonyabb felbontásban renderel kb észrevehetetlen és ha nem lenne az emberek szájába rágva senki nem tudna róla. más butításokra gondoltam és instabilabb frameratere...így kapásból 2-3 játék jut eszembe és ha tovább túráztatnám magam se lenne több. arról nem is beszélve h ezeket általában kompenzálják bónusz tartalmakkal (mafia2, rdr) ami messze de messze többet ér (nekem legalábbis mindenképp)
-
törölt tag
-
talpalavalo
aktív tag
Noh ez aztán nagy különbség...
-
BalaNce87
addikt
-
GegeWarrior
senior tag
PC-n szebb
Na jó csak vicceltem... De tényleg szebb
-
viktorhmv
senior tag
Ezek körülbelül olyan nüansznyi különbségek, hogy ha a monitorod vagy a TV-d színbeállításaival játszadozol egy kicsit akkor már biztosan észrevehetetlen lesz a különbség sztem.
-
BiP
nagyúr
Nem vagyok egy konzolmágus, lehet. Mondjuk emlékszem, hogy az első játékok 'csak' 720p-n jöttek, de akkor arra fogtuk, hogy még nem tudnak rá programozni. Most már tudnak, de több kraft is kell nekik.
Azt viszont én is észrevettem ilyen áruházi kiállított cuccokon, hogy a PS3 hiába lenne erősebb, ugyanaz a játék nem szebb rajta, vagy jobban akad. Érdekes mindenesetre.
-
Def26
félisten
A kezdetek óta hasonló felbontásokon jönnek a játékok. Box általában jobban teljesít felbontás terén, szinte minden boxos játék 720p -ben fut. PS3 meg, hát ugye az a csúcs szuper Cell, csak programozna basznak rá...
Lassan el kéne kezdeni rendesen portolni PS3-ra a multiplatform címeket, mert ez így nagyon, nagyon kevés.
heihachi: Ilyenkor mindig elgondolkodom, hogy anno miért is jöttem át boxra PS3 -ról. Qrva idegesítő volt amikor ugyanaz a játék szarabbul nézett ki, és akadozva is futott PS3 -on, boxon meg persze nem.
-
Asador
tag
Hmmm... mintha az XBOX-on nagyobbak lennének a főhős orrlikai...
-
heihachi
addikt
Az egy dolog, hogy PS3-on alacsonyabb felbontásban fut, de egyrészt nincs vsync egyáltalán, míg Xbox 360-nál van, és ráadásul még így is a box présel ki magából több fpst az Eurogameres framerate analízis szerint.
Bár azért mindkét játék szánalmasan teljesít itt-ott. 14 kocka??? És nem csak ezen a képen, az alagútban elég sok helyen.
Lassan el kéne kezdeni rendesen portolni PS3-ra a multiplatform címeket, mert ez így nagyon, nagyon kevés. -
Morden24
nagyúr
Véges erőforrás esetén priorizálni kell, ez bizony tény
Más kérdés, hogy (szerintem) sok jelentősége nincsen, ez még bőven igen jó grafikai szint (és vannak-lesznek ennél szebb és részletesebb játékok), ráadásul ha tényleg egy 40 körüli tévén nézed 4-5 méterről, akkor semmi jelentősége a dolognak. -
Mappa
addikt
ps3 nál az a no shadow ..kicsit gáz
amúgy ez a játék beteg ....mennyi marhaság van benne
-
bod101
aktív tag
PS3-nál néha jobb a grafika.
-
Thodeus
aktív tag
P3-s verzió kicsit kontrasztosabb.
-
Def26
félisten
PS3: Dead Rising 2 = 1024x576 (2xAA)
XBOX 360: Dead Rising 2 = 1280x720 (2xAA) -
dunc
nagyúr
Jaj mámeg minek ehh?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Összehasonlító videó a Dead Rising 2 PS3 és Xbox360 változataiból.
- hóember74 részére Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Xbox Series X, dobozában, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Eredeti Anbernic Rg40XXV játékkonzol 64/128 GB SD kártyával 16000+ játék
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest