- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fujifilm X
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
heihachi
addikt
válasz
#08052480 #26 üzenetére
Aki olvassa az Eurogamert, az tudja, hogy gyakorlatilag alig-alig van olyan multiplatform cím, ami ne hibádzana valahol a PS3-on. Egy kis felbontásbeli különbség itt-ott nem annyira észrevehető, pár frammel alacsonyabb framerate átlagban megint nem észrevehető, egy két életlenebb textúra itt-ott nehezen kiszúrható így megint nem gáz, az AA hiánya sem feltétlenül zavaró, egy-egy kihagyott effekt fel sem tűnik annak, aki nem látja a másik verziót, de ettől még ezek a problémák (még ha aprók is) léteznek, bér tény, hogy nem mindig látványosak. Én nem mondtam, hogy nincs olyan boxos játék, ami ne lenne szarabb, mint a PS3 cím. De azért azt mondani, hogy egy-két játék érintett, hát... szóval erős túlzás. Esetleg azt mondhatod, hogy egy-két játékban zavaró.
blazsey2 Egy szóval nem mondtam, hogy szar, nem is utaltam rá, de ezek szerint Te így gondolod. Te dolgod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Megdöbbentő bejelentés a Nothingtól
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fujifilm X
- EA Sports WRC '23
- Autós kamerák
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Playstation VR2 (PS VR2) + kontroller töltőállomás (garis 2026.februárig)
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest