Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én elmondom mi baj ezzel a játékkal, az hogy agyon van szkriptelve. Ez sajnos agyoncsapja az egészet, de ettől függetlenül jóféle, csak ne kelljen ugyan ott kétszer elmenni.
-
Silenzio
addikt
Tudom, hogy a gugli a barátom, sőt még a You are an Idiot dalocskát is belinkelhetitek nekem (egyébként nem a barátom, nekik dolgozom és mocsok egy banda), de azért felteszem a kérdést: ez mi? Eszik vagy isszák? Önálló játék, DLC vagy kiskutyafüle? Mert ez a hírből nem derül ki.
-
ch003067
addikt
A legnagyobb probléma az volt a játékban, hogy hiába fejlődtünk, ugyan olyan nehéz volt kinyírni a zombikat... Ezt úgy kellett volna megoldani, hogy minél jobban haladunk a ranglétrán, annál könnyebb kinyírni a zombikat, teháth ők nem lépnek szintet velünk együtt.....
Itt lett elszúrva legjobban a játék.
-
speeedyyy
tag
Igen, szerintem is elég unalmas. De ha a pozitívumokat és a negatívumokat összevetve nem mondható rossz játéknak.
-
ch003067
addikt
Nem hogy a 2. részét csinálnák inkább...... Ez tipikusan az a játék, amit ha végigvisz egyszer az ember ( ha végigvisz) akkor utána már nem nyúl hozzá..... Főleg nem 1 év után.....
-
kenny123
addikt
Akkor ezek szerint csak én voltam nudli, és hagytam abba, kb a felénél. Nekem picit egyhangú volt, de lehet majd neki kéne állni megint.
Az új metrót jobban várom. -
Chapel
addikt
Minta példa lehetne az első rész. (Nálam) 0 bug, ellenben gyönyörű grafika ami olyan szinten volt jól optimalizálva hogy le a kalappal. Közepes gépen is maxon szaladt 40-50 fpssel.
Az meg hogy pénzbe kerül a javítás...könyörgöm hogy akarsz fejlődni? Valami rendszer kell, szerintem tökéletes volt. 3x toltam végig egy karival, így már a 3 elején level 50 voltam.
Zseniális volt az első rész, nálam sok sok éve legjobb game. Nem cső fps, iszonyú sok küldi meg plusz ez meg az. A folytatást tuti előrendelem.Ráadásul...100x is be tud fosatni egy sikító rohanó infected
(Persze kevés fény a szobában és fejhallgató+22-es monitor. Megfizethetetlen!
Ha realitást akartok akkor Ti egy zombis poszt apokaliptikus fps/rpgvel játszotok?
Jöhet a kontra
-
törölt tag
Na ennek örömére jöhetne már egy Goty 75%-os leárazás
az 50% nem elééég
-
Psychopeti
senior tag
válasz
DrTroglodyte #4 üzenetére
Az még jobb hogy a saját fegyveredet amit szereztél és te javítod meg, még fizetni is kell érte
Már arról is elejthetnének egy két szót, hogy grafikai szinten hoz e valami kis fejlődést, mert hát néhol fóleg árnyékos részeken elég csúnyácska szegény! De amúgy tényleg jó kis játék ezt leszámítva
A Metro: Last Light után ezt várom még a legjobban
-
Szafter
tag
Csak jó lesz...
-
Remington
őstag
Nekem az előző nagyon tetszett, viszont remélem a fegyverek amortizálódását csökkentik mert az azért túlzás hogy egy vascső pár ütés után már csak félig van..
-
james001
veterán
Én most játszom az 1-el... Sztem mire a Riptide megjelenik végzek is vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest