Új hozzászólás Aktív témák
-
...Igen, 300k+ Ft-tól kb 40-50k Ft-ig azt kapom amit veszek, ugyanis ez a jutalom azért, hogy relatív mélyen a zsebembe nyúltam.
30-40k Ft alatt a geek kisebbség tud választani.
Azon megy a harc, hogy a random vásárló random vga-ja csak akkor legyen ár/érték biztosított, ha megfizet 30k-t vagy inkább már 40k Ft-ot. (30k vs 40k Ft)
A random vásárló vásárlási ciklusonként könnyen belefuthat egy becsapós vga-ba, amit megun (ekkor nő fel a feladathoz) és 1, geek lesz vagy 2, zsebbe nyúl (30k vs 40k)
dráma off:
3, jó kapcsolat révén tud választani
4, megtanul googlezniA régiségek kiszórását meg kell oldani. DDR3-at (antik edisön) illik 64biten 10k-15k-ig esetleg kifuttatni.
-
M107
addikt
Lehet hogy te ez gondolod, de én jó helyről tanyáról szerzem be jó házi kolbász, hurka tej, szalonna,
Pc-s fronton csak válogatott alkatrészeket vásárolok, vagy ami kiforrott termék.
UI:
Jó ismertség és kitartó böngészés kelletik a tudatos vásárláshoz. Szeretem a colát de csak Pepsi, sört de csak ha Cseh és küldenek Cseh barátaim eredeti cseh sört.
-
-
M107
addikt
Ha lenne képességem, ezek után az AMD vezetőinek és minden ilyen embernek tevékenykedjen bárhol az élet területén, azonnali szívhalált okoznák.
S még nem is éreznék, lelki fusztrációt.UI:
Az ilyenek d**** ! Nincs rosszabb mint a tudatlan vásárolok megkárosítása, tudatosan.
Egy ***.Kicsit finomabban, ha lehet!
[ Módosította: KrAt ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged