Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Több szempontból is előnyösebb nekik ez a mostani koncepció. A kamerát egy meglévő konzolhoz akarják bevezetni, mint alapkelléket ezért minden képpen nagyon olcsónak kell lennie. Könnyű, gödülékeny bevezetést akarnak és nem akarják csaknem 40 millió xbox360 tulajjal éreztetni, hogy "feleslegesen" vettek gépet mert ők változtattak a koncepción generáción belül, kvázi az ő xbox-uk nem visz mindent mert vannak a Natalos gépek is.
Lesznek majd játék + kamera pakkok minimális felárral és konzol + kamera pakkok változatlan áron. Nem szeretne a Microsoft minden eladott pakkon 100 dollárokat bukni, így is a konzol javítási költségei komoly pénzeket emésztenek fel, pluszban ki tudja mennyibe kerül most előállítani egy Xbox360-at.
Teljesen érthető ez a lépés, persze én inkább fizettem volna egy kicsivel többet hogy a régi megoldás legyen. Majd meglátjuk mire mennek a fejlesztők ezzel a dologgal így. Tény az hogy szerintem a Gow2 szintű technikailag csúcs nem fog visszaköszönni.
Ellenben iszonyat innovatív és szerintem nagyonis piacképes dolog, képes lenne a "Wii-s" tömegek bevonására is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! PS5 Dualsense Edge Kontroller! Gari: 2027.07
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Playstation 5 Drive Edition 825GB dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Sony PS4 (FAT) CUH1116A alkatrészei eladók
- Nintendo Switch OLED 64GB.,White konzol csomag eladó. Karcmentes,garanciás,akár ajándéknak is kiváló
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest