Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alwares
aktív tag
Több szempontból is előnyösebb nekik ez a mostani koncepció. A kamerát egy meglévő konzolhoz akarják bevezetni, mint alapkelléket ezért minden képpen nagyon olcsónak kell lennie. Könnyű, gödülékeny bevezetést akarnak és nem akarják csaknem 40 millió xbox360 tulajjal éreztetni, hogy "feleslegesen" vettek gépet mert ők változtattak a koncepción generáción belül, kvázi az ő xbox-uk nem visz mindent mert vannak a Natalos gépek is.
Lesznek majd játék + kamera pakkok minimális felárral és konzol + kamera pakkok változatlan áron. Nem szeretne a Microsoft minden eladott pakkon 100 dollárokat bukni, így is a konzol javítási költségei komoly pénzeket emésztenek fel, pluszban ki tudja mennyibe kerül most előállítani egy Xbox360-at.
Teljesen érthető ez a lépés, persze én inkább fizettem volna egy kicsivel többet hogy a régi megoldás legyen. Majd meglátjuk mire mennek a fejlesztők ezzel a dologgal így. Tény az hogy szerintem a Gow2 szintű technikailag csúcs nem fog visszaköszönni.
Ellenben iszonyat innovatív és szerintem nagyonis piacképes dolog, képes lenne a "Wii-s" tömegek bevonására is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest