Új hozzászólás Aktív témák

• Alwares

aktív tag

Több szempontból is előnyösebb nekik ez a mostani koncepció. A kamerát egy meglévő konzolhoz akarják bevezetni, mint alapkelléket ezért minden képpen nagyon olcsónak kell lennie. Könnyű, gödülékeny bevezetést akarnak és nem akarják csaknem 40 millió xbox360 tulajjal éreztetni, hogy "feleslegesen" vettek gépet mert ők változtattak a koncepción generáción belül, kvázi az ő xbox-uk nem visz mindent mert vannak a Natalos gépek is.
    Lesznek majd játék + kamera pakkok minimális felárral és konzol + kamera pakkok változatlan áron. Nem szeretne a Microsoft minden eladott pakkon 100 dollárokat bukni, így is a konzol javítási költségei komoly pénzeket emésztenek fel, pluszban ki tudja mennyibe kerül most előállítani egy Xbox360-at.
    Teljesen érthető ez a lépés, persze én inkább fizettem volna egy kicsivel többet hogy a régi megoldás legyen. Majd meglátjuk mire mennek a fejlesztők ezzel a dologgal így. Tény az hogy szerintem a Gow2 szintű technikailag csúcs nem fog visszaköszönni.
    Ellenben iszonyat innovatív és szerintem nagyonis piacképes dolog, képes lenne a "Wii-s" tömegek bevonására is.

Új hozzászólás Aktív témák