Új hozzászólás Aktív témák
-
Dendytv
senior tag
Van aki még játszik vele rajtam kívül ?
-
woryz
senior tag
Konzol nélkül is játszható (persze, persze, tudom, minden játszható
)?
-
beteg
őstag
Hali!
A kezdeti gondokat orvosolták? Meg szabad már venni pc-re?
köszi -
AeSDé Team
őstag
Vannak jó kardjaim, de mivel semmit sem fejlesztettem erőre, csak a mágiában fontos statokat nyomtam ezért alig érnek valamit. +2-re vittem az alap botomat, és valamennyit erősített a soul arrowon, most már jóval többet sebez. A pajzsokat még megnézem, de nem annyira szimpatizálok velük, egnyenlőre tetszik a mágus bot + közelharci fegyver kombináció. Már sikeresen belebotlottam egymás után 3 bossba is, az egyik a toronyban, a másik a kastélyban volt, oda kb. 5000 lélek
Szerencsére a harmadikként megtalált utolsó óriás a lomhasága miatt nem okozott problémát.
-
Fratello
tag
válasz
AeSDé Team #31 üzenetére
Asszem a mage cuccok (botok, csengettyűk) fejlesztése nem befolyásolja a spellek hatásfokát, közelharcba meg gondolom nem igazán fogsz velük menni...
Én legkorábban a Majula-tól kettőre lévő pályán (No Man's Wharf) találtam sorcerer NPC, aki árult cuccokat. Pajzs nélkül pedig vicces lesz játszanod (vagy inkább öngyilkosság), habár tegnap sikerült egy olyan japán játékost megidéznem, aki két mágikus hosszúkarddal, egy szál gatyában leverte nekem az eddigi leggusztustalanabb pallosos melee bosst, szóval nem lehetetlen a dolog...
Amúgy ha Majula-ban megkeresed a kovácsműhely kulcsát, majd őnála vehetsz jó(bb) kardot kétkezes mókára. -
Fratello
tag
válasz
leslie.hun #30 üzenetére
Sok sikert a következő boss-hoz, az AG-Robotzsaruhoz... (Majd meglátod miért hívom így... >:-D)
-
AeSDé Team
őstag
Pár kérdés
A kezdő Sourcerer botot mennyire érdemes fejleszteni? Találhatok nála jobbat, vagy sokáíg ezzel kell nyomulnom? A másodlagosnak használt tőrt mikor és mire érdemes cserélni? Kell valami közelharcra, pajzsot biztos nem tennék be.
-
Fratello
tag
válasz
leslie.hun #28 üzenetére
PS3-on át lehet az ugrást állítani az opcióknál LS helyett asszem 'B'-re (PS3-on: 'O'), szerintem azzal barátibb a dolog.
A fehér lovag egy Heide Knight NPC, azért van ott hogy leverd (érdemes hátbaszúrásra játszani, lassan fordul), és a játék messze legjobb kezdő hosszúkardját dobja neked (Heide sword, + lightning attack). Én most olyan lvl 130 körül még mindíg ezt a kardot használom, felhúzva +5-re. Amúgy lesz majd még pár ilyen lovag elszórva a pályákon, egyéb lightningos fegyvereket dobnak...
(Ha érdekel itt az egyik hozzászólásban leírtam pár kezdőinfót a korai hajhullás megelőzésére, vagy ha profizmusra vágysz akkor bármelyik Dark Souls 2 wikit ajánlom.)
-
leslie.hun
csendes tag
Tegnap óta játszom vele és már vagy 50-szer meghaltam... szóval hozza az első rész színvonalát
.
Azt egy kicsit szemét húzásnak tartom, hogy halottként lassan lecsökken 50%-ra az életerő. Alapból is nehéz a játék, így egy "kicsit" még csavartak rajta. Meg kicsit hamar elhasználódnak a fegyverek, olyan mintha nem is acél- hanem fakarddal hadonásznék.
Kontrollerrel játszok az elsőt is azzal játszottam végig, szerintem ehhez a játékhoz megéri beszerezni egyet.
Ennek ellenére jópár halált köszönhettem annak, hogy X-t nyomtam RB helyet. Az egyetlen dolog ami, szintén elhalálozásomat szokta hozni az az ugrás! LS előre + B folyamatosan nyomva, majd a kritikus pillanatban LS lenyomni miközben folyamatosan előrenyomod!
Egy kérdés: mielőtt beérnék az erődbe, van egy fehér lovag, aki üldögél. Beszélni nem lehet vele. Le lehet nyomni nyugodtan, vagy van valami szerepe a történetben? -
Peat;)
veterán
A látvány összehangban van a gépigénnyel, sehol egy reccenés, nagyon simán fut és e mellett azért nem elviselhetetlenül ronda közel sem. Az első rész kritikán aluli volt pc-n állítólag, itt most sokkal jobban odafigyeltek a pc portra. A grafikában csak magasabb felbontás, élsimítás, 1-2 plusz effekt van az xboxos verzióhoz képest, ennyit tud a motor, pc miatt nem írták újra. A következő rész már nyilván next gen lesz, akkor majd ugrik a prezentációs színvonal.
Egyébként állítólag tele van buggal a játék és Angliában el is halasztották a dobozos megjelenést. Én még egy buggal nem találkoztam, úgy néz ki eléggé önkritikusak a fejlesztők. Felvesznek még pár grafikust és következő résszel is jól odasóznak remélem.
-
Rebell
senior tag
válasz
AeSDé Team #23 üzenetére
"de megy billentyűzeten is. Az alap kiosztás szörnyű" azért egy Boss Fight-nál amikor pont tönkre menne a fegyvered, sztem egy fegyvercserét, halálozás nélkül nem tudnék kivitelezni billentyűzeten..
Na folyt.köv, megyek a Kútba Majulában.
-
Mans20
addikt
válasz
AeSDé Team #23 üzenetére
4:3-an játszok,az első részt töröltem emiatt,javítás nem jött rá,remélem most lesz.
-
AeSDé Team
őstag
válasz
#76144018 #20 üzenetére
Végülis az lett. 1 óra alatt behoztam azt amivel előtte órákat szenvedtem
...de az a toll amit adott, az hiányzik nagyonMans20: Nem nevezném elcseszésnek, láttam már pár ilyen játékot (sokkal rosszabbakat is), ha nem 4:3-as monizoron játszol akkor nem annyira gáz. Azt hiszem ez olyan dolog, amit egy kis patch simán kijavíthat a jövőben. A grafika pedig nagyon részletesen beállítható, nem csak preset-ek vannak.
Rebell: Kicsit szokni kell, de megy billentyűzeten is. Az alap kiosztás szörnyű
-
Rebell
senior tag
11 órát játszottam a játékkal eddig. Most jelenleg 51es szinten vagyok . Ami fontos a játékban, hogy oda kell figyelni az NPC beszélgetésekre, mert a Gameplay menetét ez is jelentősen befolyásolja.
Ez nem egy Hack'N'Slash játék. Ha sokat akarsz bevállalni tuti halott vagy.
A Grafika szebb ,mint az Xbox360 verzió-é (szerencsére) .Az irányítás Xbox Kontrollerrel elviselhető., billentyűzettel nem állnék neki.
Mans20 : Grafika beállítási lehetőség van.
-
Mans20
addikt
válasz
AeSDé Team #19 üzenetére
Akkor a felbontást is elszarták,grafikán lehet állítani?vagy azt se tettek bele?
-
törölt tag
válasz
AeSDé Team #19 üzenetére
Vagy új karaktert kezdesz, vagy elvileg a sírjánál lelkekért cserébe fel lehet éleszteni. Ha még csak pár óra van a karakterben, jobban jársz ha újrakezded.
-
AeSDé Team
őstag
Van itt olyan aki jól ismeri a játékot? A kérdésem a következő:
Ha megöltem a szintlépős NPC-t, ilyenkor mi a teendő? Nem találom sehol. Mindez úgy történt hogy véletlenül megütöttem, és onnantól kezdve nem tudtam sem beszélni vele, sem használni a közeli bonfire-t, mert úgy érzékelte hogy ellenfél van a közelben. Azt hittem hogy ha megölöm, majd újra barátként fog respawnolni, hát nem így történt. -
AeSDé Team
őstag
Ne szidjátok már szegényt, tegnap játszottam vele 2-3 órát és teljesen vállalható. Oké hogy a grafika nem BF4 és Crysis 3 szinten van, de nem is olyan otromba hogy ne lehessen vele játszani. Bizonyos helyekről még azt is mondhatom hogy szépek. Az irányítást kicsit szoknom kellett de már jól tudom mi hol van, és nem okoz gondot egy-egy kitérő ugrás az ellenfeleim csapásai elől.
Fagyásokat nem tapasztaltam, max beállításokkal futott ezen a konfigon: HD7770 OC + AMD Athlon X3@3,6Ghz + 2x2 Gb RAM, egy 1440x900-as montoron. (ennyit a 4 titánról) A monitorom felbontását ugyan támogatja a játék, de látszik a kis fekete csík alul és felül, bár ez annyira nem zavar.
-
beteg
őstag
válasz
mentoloshypo #16 üzenetére
és négy darab titán
-
Dr. Akula
félisten
"Ez a video privát"
-
Peat;)
veterán
Én előző részt xboxon játszottam, attól azért szebb most pc-n, de lehet csak az említett pár effekt, meg nagyobb felbontás miatt.
Nekem a diablo 3 csalódását a dark souls feledtette, lehet hogy más stílus, de maga a hangulat, játékélmény a diablo 2 koromat idézi fel. Több fejlesztő is visszamehetne ebbe az irányba, mert közel nem arról van szó hogy a Dark Souls feltalálta a spanyol viaszt. Csak játékosoknak készít játékot és nem vásárlóknak terméket. -
Garada
őstag
Csak nekem tűnik úgy hogy nincs különösebb változás grafikai téren a 360 után?
-
beteg
őstag
50 EUR-ért
-
CarajoEsp
senior tag
Eddig 3 órám van benne, de minden perce ajándék...
-
Ubran
tag
Nem eleg, hogy vert izzad az ember alapbol, de meg bugos is
-
bali93
tag
Játszottam vele, hát az ígért javulás az irányításban elmarad, konkrétan ugyanolyan mint az első részé. A tutorialban megjelenő XBox kontoller gombkiosztásról meg ne is beszéljünk, botrányos...
-
Malachi
addikt
Infinity Blade PC-re? hm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Namco egy videóban hívta fel a figyelmet, hogy immár PC-n is játszhatunk a Dark Souls 2-vel.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest