-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djculture
félisten
válasz
seniman #4328 üzenetére
Az a baj ezekkel a használt kártyákkal hogy megveszed lehet másnap tönkremegy és ott vagy lesel ki a fejedből mint a hülye gyerek, se pénz se kártya. Jó van olyan használt amire van gari azt aztmondom én is hogy érdemes megvenni. De az ilyen garikkal is van elég sok genyaság, pl fénymásolt hamisitott ipon garik és egyebek a vaterán volt. Rengeteg szemétláda ember árul a neten. Most is épp alaplapot néztem, jó lett volna nézem a lapról leszedve a chipsethűtés és működőnek árulva. Igen valószínű egy működő lapról lefeszitem az odaragasztott chipset hűtést..
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nem fogok minden hardverapró olvasás után új topikot nyitni.Elég gyakran látom másoknál is, hogy kiírják a...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest