- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SUPREME7 #28093 üzenetére
A fórum maradjon tiszta. Ha a pénz belekeveredik a szakmai szövegekbe, az rossz, torzít.
Ha valaki aláírásban hirdet, attól a fórum tiszta marad, mert holnap már más az aláírása, a topik szövegét nem torzítja. Ha mégis, törli vagy töröljük mi, mindenhonnan, egy mozdulattal, míg hsz-enként átnézni valamit bajos.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
SUPREME7 #28093 üzenetére
Srácok, úgy érzem, hogy összekevertek valami nagybetűs rangú emberrel. Nincs beleszólásom a szabályok kialakításába, de ezek a jelenleg életben lévő szabályok, amikhez igazodni kell, nekem is többek között, még ha nem is mindig értek egyet velük. Én csak arra próbáltam rávilágítani, hogy nem a TG-t kell ekézni azért, mert azt csinálta, amit elvárnak tőle. A szabályozással kapcsolatos kritika és mások ilyen jelzőkkel illetése azért két külön dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest