Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
"név nélkül, hirdetés linkelése nélkül írjuk ki a fájdalmunkat", tehát a Hardverapróról
- ne linkelj konkrét hirdetést
- ne tegyél be hirdetés screenshotot
- ne idézz hirdetésből konkrét szöveget
Személyes adatot ne tartalmazzon a hozzászólásod!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Papooo
senior tag
-
Papooo
senior tag
Gondoltam a lényekre, ezért ezt írtam a (nem itteni) hirdetésem aljára:
Első üzenet: "Csá! Ha megy Wezteles karival megveszem féláron a szomszéd településen "
-
seniman
veterán
válasz
Gubek-Einste #41391 üzenetére
Így készül a Ciccbull.
-
-
TaaT
nagyúr
"Munkatársakat keresek,fantasztikusan felfelé törő Betterware csapatomba.😊Nálunk egy kis szorgalommal,kevés idő ráforditással elég jó kis összeget lehet bevinni a családi kasszába.😊Ha téged is érdekel hogy, hogy tudom ezt család,és munka mellet csinálni akkor irj egy 1-est és küldöm a tájékoztatót😊Üdv.Ági"
-
quailstorm
félisten
-
Chaser
legenda
válasz
quailstorm #41379 üzenetére
aki digitalizál az meg nyilván nem gagyi alaplapi kártyával csinálja, ha már szalagra és egyebekre nem sajnálja a pénzt talán arra se
ha valaki kiad ezekért pénzt meg még sokat is egészségére, szerencsére nem követtem soha a divatot ( : -
quailstorm
félisten
válasz
Chaser #41378 üzenetére
Itt nem a retro-ról van szó, hanem a tartalomról.
Mondjuk egy olyan album, amit csak lemezen adtak ki és 10k HUF meg ritka, azt lemásolod.
Ha van otthon minőségi deck és régi gép alaplapi hangkártyával, akkor meg CrO2 kazettára másolod le.
És itt most megtörtént itthoni példát mondtam, egyszer még direkt lett véve Metal kazetta is, mert olyan nem volt az 500db-os gyűjteményben, arra is ilyen kölcsön lemez lett másolva.Alaplapi hangkártyáknak sajnos a dinamikatartománya is kaki tud lenni, operával jött ki a legjobban.
Azt meg ne tőlem, vagy apámtól kérdezd miért jó szalaggal retrozni, mert ami itthon van/volt az 40 év nincs más helyzetének a termése.
Az nekem extrém, amit a vevők csinálnak, hogy lemásolják a tulajdonukban lévő lemezt valami a mienknél is gyengébb cuccon szalagra, és azon hallgatják. De most ez megy és meg is fizetik. -
Chaser
legenda
válasz
quailstorm #41363 üzenetére
nekem vicces ez az ár, de ámen, legyen jogos
mindazonáltal nem tudom elképzelni, h bakelitet le akarnék másolni kazettára, ha már annyira tetszik akkor megszerzem, retrozáshoz az kell nem kazetta...szerintem -
Ispy
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #41371 üzenetére
Na jó, de Marinak van 30 év előnye plasztikában.
-
seniman
veterán
-
-igu-
veterán
válasz
quailstorm #41366 üzenetére
nem tudom, az állatvédőknek mindenesetre elküldtük többen is, nekik bejáratott megoldásuk van a jogi útra tereléshez
-
djculture
félisten
válasz
quailstorm #41363 üzenetére
Még az nem is olyan drága amúgy e-bayen van VINTAGE SONY MTL-MST90C METAL MASTER 90, CERAMIC COMPOSITE TAPE KASSETE 7-8 ezernél kezdődik darabja
Ez a mai digitális világban ilyen analóg hívőknek való ár. Én vagy 2003-ban álltam át addig a discoban is onkyo deckekröl nyomtam a zenét kazettáról. Most megint nagy divat lett a bakelit meg a magnó kazetta is...
-
quailstorm
félisten
válasz
Chaser #41362 üzenetére
Nem tudom hogyan írjam le hogyha a marutis és a régi sportautós hasonlat nem jött össze.
De akkor másképp, te mit vennél, ilyet vagy ilyet?
Nehezítés: boltban nem árulnak a Nokia 2-nél jobbat újonnan!!!!!!!!A Normal és a CrO2 közt mindig meg volt az árdifferencia. A Maxell UR 90 amit jelenleg kapni meg egy belépőszintű valami. Őszintén én azt nem venném. 248Ft/db-ért se, mert minek? Csak a hátrányai jönnek ki. Viszont ha gyorsan egy kölcsön vinylt le kéne másolni, akkor a BASF pont jó lenne, mert digitalizálni csak 10 éves alaplapi hangkártyával tudnám, az meg nem bírja.
Nagyon nem tudom hogy lehetne tárolással tönkretenni üres fóliás kazettát, láthatóan nem a tenger mélyén volt. Úgy 40-50 évet lazán kibírnak a szalagok, de lehet többet is, itthon öregebb nincs.
A fentebb emlegetett BD lemez 2-szer lebomlik annyi idő alatt.
Az a helyzet, hogy a 2100/db még nem is annyira vészes, orsós szalagok meg ennél betegebb árakon mennek, és használtan! Apám most adott el egy rakattal, ennyiért a BASF átlagos áron van. Alternatíva nincs. Ha valaki nem használt CrO2 szalagot akar venni, akkor ez van. Hogy miért akarna ilyet venni az meg ne a te dolgod legyen.
Ha tényleg érdekel miért nem alternatíva az UR90.
Ne offoljuk tovább a topicot.
Én annyit akartam mondani, hogy a félreértett árak nem viccesek, és jelen esetben nem jogos a felháborodás.
-
Chaser
legenda
válasz
quailstorm #41361 üzenetére
a drága és horror ár közt van némi különbség
ráaádul ég tudja milyen körülmények közt tárolták, gratulálnék annak aki gar nélkül megvesz ilyen vackot 2e/db-ért, ha nem is ugyanez, de 3-600ft-ért boltban is van audio kazetta, és nem kell 10-et megvenni -
quailstorm
félisten
válasz
tbalint3 #41360 üzenetére
Igen, előjöttek a 80-as 90-es évek, synthwave, retro, retro konzolok, film rebootok, napestig lehet sorolni.
Ezen kívül a blu-ray discet hiába gyömöszölöd bele a magnódeckbe, nem fog szólni.
Ráadásul nem is hiánycikk, ugyanis normális minőségű magnószalagot már nem tömeggyártanak, tehát a bontatlan drága.Ez kicsit olyan nekem, mint az elektronikus metszőolló volt félmillióért. Ott se értették elég sokan az árat, de nem lett tőle viccesebb.
Bár igaz, abból én is tanultam, mert lövésem se volt róla hogy az mi és miért annyi. -
gban
veterán
Helyi, csak én vagyok nagyon lemaradva vagy másnak is kínai hogy pontosan mit is keres?
(ingyen keresi)2 napos Gold
Sziasztok! Lenne valakinek egy felesleges 2 napos Goldja? Köszönöm!
Ennyi.
-
Mecy_Lacee
senior tag
"Sziasztok elado egy nokia lumia 520 kartya fugetlen kis repedes van rajta de a mukodesg nem be fojalsoja 7000ft".
-
Silεncε
őstag
válasz
Trailblazer #41350 üzenetére
Vagy ott
vetteszerezte khm... -
cbmfan
senior tag
aha, oké.
-
Samus
addikt
válasz
aprokaroka87 #41343 üzenetére
Ha azt árulja, ami a képen van, az úgynevezett sportkipufogó. De hogy mitől lett hörmögö...
-
Csupingo
veterán
válasz
Mecy_Lacee #41345 üzenetére
Biztos okos töltő, ami már-már eszesebb lehet a jelenlegi gazdájánál is.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
aprokaroka87 #41338 üzenetére
"okos tölyivel"
Dekódolást kérek. Please!
-
Trailblazer
veterán
válasz
aprokaroka87 #41343 üzenetére
Kipufogóvég vagy efféle.
-
Csupingo
veterán
válasz
Amíg nem görgettem le az első képet, lövésem se volt, hogy mi akar lenni.
A ct milyen pénznem? Erről lehet szó? Mást nem találtam hirtelen.
A háttér és a kiforrott stílus alapján egy hírdetőre gyanakszom.
-
cbmfan
senior tag
válasz
Trailblazer #41339 üzenetére
ha ezt megveszed gombáért hazafelé már nem kell beugrani a sarki kisboltba.
-
Trailblazer
veterán
válasz
Méghozzá elég erős kontenttel
-
aprokaroka87
nagyúr
Csatlakozom én is
-
quailstorm
félisten
válasz
seniman #41331 üzenetére
Használt sportautó 5 millió Ft, nóóómális?
Marutit 150k-ért kapni.Na kb. ilyen szintű a különbség a kettő közt. Más kérdés, hogy szerintem is drága, de most valamiért erre izgulnak egyesek, apám is eladogatta a szalagokat. Csak azt tartja meg ami pótolhatatlan, a FLAC meg a vinyl úgyis jobb, mert maga a felvétel veszteséges. Régen meg még megfelelő cucca se volt, AIWA 220 meg dán rádióerősítő, az sokat nem ér amit azzal vett fel. 410-es AIWA meg a Sony már tartható volt.
Ma meg már minek venne fel az ember. De azért egy komolyabb deckre Type IV szalagra felvett vinyl az elég korrekt tud lenni. -
seniman
veterán
válasz
Trailblazer #41334 üzenetére
Meg a mezei deckek fejét úgy koptatta,mint a smirgli.
-
GZoli7
senior tag
válasz
Trailblazer #41334 üzenetére
-
seniman
veterán
Maaaargit,nóóóómális?Ennyire azért még nem retró.
4-500 forintokért van darabja az árukeresőn.
-
Astroboy
őstag
válasz
Trailblazer #41328 üzenetére
-
Samus
addikt
válasz
Astroboy #41319 üzenetére
Projektoros TV...volt nekünk is, mikor bejöttek az LCD-k, olcsón szórták kifelé a nagyáruházak. Apámék elmentek az akkor még Elektro World-be, és hazajöttek utánfutóért, mert a TV raklapon (!!!) volt gyárilag. Befelé is ketten vittük, dög nehéz Samsung volt (és csak 120 centis). Szép volt a kép, amíg nem sütötte a nap. Kétévente egy fél tenyérnyi IC ment tönkre benne, először ingyen cserélték, utána 30 rugóért...Az ötödik év után került ki az udvarra, és darabokra kaptuk (a projektor lencsék talán még mindig megvannak). Egyetlen jó dolog volt benne, a hangja gyönyörű volt. Mint kiderült, elég jóféle komponens hangszórószett volt benne, rendes dobozban (A TV alsó vázát 15mm-es pozdorjalemez alkotta), ez egyébként azóta üzemel műhelyrádióként.
-
Samus
addikt
-
Papooo
senior tag
válasz
aprokaroka87 #41311 üzenetére
Nem csaj való, hanem zöldség: útszéli retek.
-
kenwood
veterán
válasz
aprokaroka87 #41311 üzenetére
Ha jarsz kondizni, akkor kotelezo a szoli, szoke haj,muszaj, mumell a jobbegyre.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Depression #41306 üzenetére
Vajon egy iyen mellé milyen "csaj" való?:D
-
seniman
veterán
válasz
Smiley #41308 üzenetére
Erre semmilyen írásos bizonyítékunk sincs.
Sosem felejtem el,egyszer egy átbulizott éjszaka után sétáltam haza,a sündőrség meg épp az elvonuló hányatott sorsú bucsusokat igazoltatta az út szélén.Ekkor hangzott el az öreg cigányasszony szájából a felkiáltás,miszerint "háde biztos úr,a férjem már húsz éve jogosítvány nélkül vezet"
-
Smiley
addikt
válasz
Depression #41306 üzenetére
Es ez kapott jogsit valahogy...
-
-igu-
veterán
válasz
kenwood #41302 üzenetére
szerintem nagyítóval kellene olyan hollandot keresni, aki nem beszél angolul
van viszont egy réteg, ami annyira nagyra tartja magát, hogy derogál külföldivel szóba állni
munkatársaimmal én is angolul kommunikáltam, meg a boltos kislánnyal is
az akkori bérelt lakásom tulajdonosa viszont a fenti csoport tagja volt, meg a marktplaats-os népek egy része isitt Máltán az öregek jó része nem beszél angolul (ellenben olaszul meg de) - múlt héten egy hirdetett termékem okán hívott fel az ember máltaiul, aztán ahogy látta, hogy nem értjük egymást, visszahívott a lánya, akivel meg is egyeztünk angolul, boldogság van mindkét részről
-
updog
őstag
Van valami vírus, ami csak a facebookos vásárlós csoportok tagjait fertőzi meg? Kb. minden "vennék" típusú hirdetésben szerepel hogy "nem HORROR(sic!) áron" keresnek valamit. (*horor, horrol, stb., az élet iskolájában elvégzett osztályok száma szerint)
Ez az új formája az "eleve csak áron alul venném, hozd el házhoz, hátha nem gondolom meg magam, és azért még alkudni is fogok belőle" szövegnek? Vagy megjelentek az olyan eladók, akik miután megkapták a termék árát, megkergetik láncfűrésszel a vevőt?
-
-igu-
veterán
válasz
tbalint3 #41276 üzenetére
igen
1.
asszony bringája 500 euró + kiegészítők (zár, pumpa, ledes világítás, miazmás)
pár hónapot használta, aztán úgy alakult, hogy lépünk
legjobb ajánlat 80 euró (garanciaidő fele se telt le)2.
IKEA nappali bútorok, új áron 650 euró
pár hónap használat után legjobb ajánlat 110 eurómindeközben a szilveszteri tüzijátékra simán eltolnak fejenként 3-500 eurót (300, ha átmegy Belgiumba vásárolni), majd újévkor kinéznek maguk közül, mert én nem költöttem egy fillért se a pukkantgatásra
és igen, még akkor se hajlandó némelyik angolul kommunikálni, ha érdeke fűződne hozzá (pl. adásvétel)
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bluetooth hangszórók
- Posta, csomagküldés
- Azonnali játékos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- Jövedelem
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 9 7900/9900X +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest