- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Socket AM5
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feketelaszlo
senior tag
Jó, de ez a "falun nőttem fel, ezt itt így szokás" nem érvényes kifogás, mert nagyapám is falun nőtt fel - ugyanazon a földrajzi helyen -, az ő korában mégsem volt szokás. S nem csak azért, mert még nem találták fel a motoros fűkaszát, hanem mert nem volt elfogadott, hogy pihenőidőben nagyon zajonganak az emberek, még jobban tiszteletben tartották egymás nyugalmát. Aztán ez valahol félrement és jött helyébe az a mentalitás, hogy ha ő is krampácsolhat akkor én is, majd a '90-es években csúcsosodott ki egy állandósult zajszennyezésben*.
Viszont az, hogy a te vagy az én gyerekkoromban a szokatlan időpontokban történő hangos munka elfogadott volt már változik - ami talán nem olyan nagy baj. S az én tapasztalataim szerint többnyire nem a gyüttmentek problémáznak amiatt, ha a helyiek hangoskodnak, hanem inkább fordított az összefüggés és az őslakosok szokták kikérni, ha a betelepülő vasárnap füvet nyír vagy beröffent egy aggregátort.
Ettől persze handras még egy irritáló ripacs, de néha még az irritáló ripacskodásban is meg kell látni az igazságot.*Azóta főleg azért csökken a zajszennyezés, mert bejött egy csomó EU-s meg iparági szabályozás a hangnyomás értékekre, így már nem tud olyan hangos fűnyírót venni a szomszéd, mint régen vagy pl. a mai autók sem alakítják olyan hatékonysággal zajjá az energiát, mint anno a Kispolszki
-
Falun nőttem fel, de nem emlékszem hogy bármikor lett volna bárkinek problémája abból hogy valaki hangosan csinált valamit nappal
Én is falun nőttem fel, és biztosíthatlak, hogy ugyanúgy k****anyáztak az emberek, csak az orruk alatt, mert persze máskor meg ők flexeltek, vágtak fát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 14 pro+ 512GB,Újszerű,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest