Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen házat vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Szereztem egy másik modemet, igaz ez is a 360R, de erre már rá van írva az adsl2+ felirat, és c3-as (az enyém b3-as). Ez is koppra ugyanott áll meg, 16380kbps-nél. Hiába állítottam az snr-t, a végén már 5888-ra az 1280-ról, semmi nem változott, a kiírt érték is maradt ugyanaz a 13.2dB
A feltöltési sebesség viszont nőtt, az alap 110KB/s-ről 140-re. Ennyit bírna a hálózat? Viszont régen stabilan töltött 1,8-2MB-al, most meg a sajáttal az 1Mb-ot, ezzel a kölcsönkapottal pedig az 1,4MB-ot is nyögve alig éri el. Ez a speedtest pedig ha csak a végső számokat nézem egy fals értéket ad csak, nem átlagsebességet ad vissza hanem csak az utolsó másodpercét...
Ja, nekem a telefonkábel a földszintről jön, cca. 20 méter. Lenne értelme a modemet letenni a telefon mellé minél rövidebb telefonkábellel, és a hálókábelt hozni fel helyette? De mint írtam régen ment az 1,8-2MB.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Villanyszerelés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- macOS PC-re
- World of Warships
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 9900K / RTX 3070Ti / 64GB DDR4
- Bomba ár! Fujitsu H760 - i7-6820HQ I 32GB I 500SSD I 15,6" FHD I Nvidia 4GB I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest