- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt

Megjöttek
Már ki is próbálgattuk őket. Túl mélyre hatóan nem lesz ma időm foglalkozni vele mert rendkívül fáradt vagyok a két napi utazgatás után és még az asztali gépemet is szét kell bontanom csere miatt. Viszont annyira azért csak belőttem hogy megnézzem mivel jön gyárilag a szeptember 9-ei revízió. CM9 van rajta (Android 4.0.4), viszont se Play Shop se Google fiók szinkronizálási lehetőség. Ezekkel majd játszom hogy legyen, vagy majd fordítok rá úgy is. Holnap úgy is jön az A10-5800K-m, majd az forgat a 4 magjával 
Ethernet, hang, USB frankón megy. Már a házát is összeraktam, egész ötletes kis cucc lett így.
Böngészést néztem. Azért a sebességtől nem repül le a fejem, de el tudnám képzelni nulla fogyasztásos gépnek amit ha kell néha fel tudok éleszteni hogy megnézzek ezt-azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Már ki is próbálgattuk őket. Túl mélyre hatóan nem lesz ma időm foglalkozni vele mert rendkívül fáradt vagyok a két napi utazgatás után és még az asztali gépemet is szét kell bontanom csere miatt. Viszont annyira azért csak belőttem hogy megnézzem mivel jön gyárilag a szeptember 9-ei revízió. CM9 van rajta (Android 4.0.4), viszont se Play Shop se Google fiók szinkronizálási lehetőség. Ezekkel majd játszom hogy legyen, vagy majd fordítok rá úgy is. Holnap úgy is jön az A10-5800K-m, majd az forgat a 4 magjával