Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
itt egy videó ami mindent bemutat a chromecastról. és igen, már most tud local fájlokat streamelni.
ez egy remek cucc, ne vesszetek össze. akinek van droid stickje az biztos kihagyja, akinek meg csak tabletje/okostelója van és nem akar még egy külön babrálandó kütyüt csak a jól bevált eszközéről nagyképernyőn multimédiát fogyasztani az úgyis megveszi. én pl a razr hd-mel felvett 1080p videókat hiába tolom át tv-re vagy a popcorn hour-ra dlna-n, szaggat (n-es linksys routerrel). pedig néha pont csak ennyit akarnék. ha ezt tudja majd android galleryből is gombnyomásra mint most a dlna, már veszem is meg.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
ez itt a lényeg
szerk.:
sztori következik. évekkel ezelőtt még nekem is össze volt kötve a tv és a pc hdmi kábellel. aztán észrevettem hogy egyre kevesebbet használom ki (csak ha vmi gebasz volt a médialejátszóval ugye). mikor elköltöztem, a hdmi kábelt már vissza se kötöttem az új helyen a tv-be (amúgy 5m hdmi kábel olcsón eladó ), sőt a PC bemenetet is skip-re állítottam a tv inputjai közt. manapság pedig már azt veszem észre, hogy a PC-t is egyre kevesebbszer kapcsolom be. szép lassan átveszi az okostelefon a helyét, sőt jelenleg azt látom magamon hogy már az usb kábelt sem szeretem bedugni a telefonba, ha másolni akarok valamit rá, inkább hálózati megosztásról androidos fájlkezelővel wifin másolok (még filmeket is).szóval ennyit a chromecast létjogosultságáról, szerintem igenis jókor és jól pozicionálták.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
hahó, pc-ről már most lejátszik lokál fájlokat, akkor linkelem a videót idő szerint is... mire meg tudjuk venni mi is már biztos vagyok benne hogy mindent visz majd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest