- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
F4T4L 3RR0R #39 üzenetére
Sabertooth szaga van ennek... mondjuk nekem az első dolgom az volt, hogy a ventit lekaptam a lapjaimról, már amin volt.
-
mpierre
veterán
Ez a deszka könyörög a vízhűtésért a nagy boci
szemeivelventilátoraival... -
Bandit79
aktív tag
válasz
F4T4L 3RR0R #39 üzenetére
Nem mondta senki hogy 2000 pörögnek, azért mert kicsi még lehet halk...
-
Weareus
addikt
Ezen csak azért nincs led, mert a ventilátorok által keltett fuvallat amúgy is elfújná a pics@ba a fotonokat.
-
F4T4L 3RR0R
csendes tag
Végre valami visszafogottabb dizájn, nincsen hetedhétszín RGB (félreértés ne essék nem vagyok az RGB ellen addig amíg igény szerint kikapcsolhatom vagy egy színre állíthatom). Viszont azok a pici légkavarók nem hiszem hogy túlzottan halkak lennének nem beszélve a későbbiekről amikor elkezd megkopni. Egy jól szellőző és tágas házban szerintem nincsen létjogosultsága.
-
-
Bandit79
aktív tag
Ja igen a 2600 pro-m is ilyen volt, meg a 7800gt.men habár az lehet nagyobb volt.. régi szépidők..
-
Bandit79
aktív tag
Azt nem értem miért sipítoznak itt emberek ... a fele úgy sem venne ilyet ( max 30k ig vesz) aki meg megveszi és nem válik be az extra hűtés hangja az kikapcsolja és voala van egy venti nélküli jó lapja...
mert gondolom nem a venti miatt veszi meg.. Amúgy kb ilyen venti van a 7 éves laposomba semmi gondja nincs kb. 5x volt tisztítva és kész. Ja igen volt régi radeonom is aminek hasonló volt
-
Dr. Akula
félisten
Egyedül az a minipropeller nem tetszik, az ilyenek szoktak a leghamarabb bedögleni, persze egyedi, nem cserélhető fajta. Nálam így bukó az egész.
-
Lacok
őstag
Elfogyott a led?
-
-
válasz
Sanchez638 #27 üzenetére
Hát a lombhullatók.
Three-waysSLI, de leginkább 3-way SLI. -
Victorio
aktív tag
Aztán majd ha nem fogy el belőle 1 000 000 darab félév végéig, akkor mehetnek a marketingesek kaján pofával a tervezőkhöz, hogy: - Ugye megmondtuk, hogy kell rá RGB, anélkül a kutya sem veszi.
-
Sanchez638
addikt
Őő melyik új VGA támogatja a Tree Ways SLI-t?
-
Hát pedig 500 dollárért tehettek volna rá pár rgb ledet...
-
.mf
veterán
válasz
#16939776 #10 üzenetére
"Ezek sunon szintű ventilátoroknak néznek ki, nem túl tartós , de legalább olcsó."
Találtál két olcsó ventit, és ebből levontad a következtetést, hogy a Sunon a "nem túl tartós , de legalább olcsó" szintet képviseli? Gratulálok. Bezzeg régen a Sunon Maglev szériája az értők között keresett volt, ahogy az ebmPapst is már eltűnt a köztudatból.
-
haveromjeno
csendes tag
500$ és a gyártó meg fogja hozni a "teljesen logikus" következtetést. A vásárlókat nem érdekli az RGB mentes alaplap.
-
cbmfan
senior tag
ma létezik kb. bármilyen lap, amin maximum 1 db LED van ami csak azt jelzi, hogy áram alatt van?
mókás ez... van LED - ~100k, nincs LED - ~130k... ügyes. ez olyan, mint anno Abit ST6 lap, ha jól emlékszem Ready-ben. ST6-RAID 22 ezer, sima ST6 25 ezer. nyák ugyanaz, csak hiányzott RAID vezérlő.
-
Jesszus, még hallom füleimben csengeni a régi abit alaplapom fülsüketítő kis ventijét. Most kérdezem én, ez meg miért kellett? Jobb megoldást nem tudtak volna rátenni?
Ezen kívül pedig micsoda pofátlanság hogy épp az ünnepekre elmarad a ledsor. Semmi karácsonyi díszvilágítás?
-
gianni85
veterán
Tudom, tudom, semmi se jó, de ezek a nyomi ventillátorok helyére inkább tettek volna rgb ledeket
-
Zoltn
senior tag
Mért kellett ezt a cikket az RGB mentességre felhúzni? Több kattintást hoz? Egyszerűen értelmetlen ez így. Rosszindulat az van. Ne zaklassuk már az errgébét.
-
-
Nem világít? Nem is igazi "gémer" cucc
-
Kérdés mennyire nyúzod folyamatosan azt az ssd-t és milyen típust veszel? Azért az első m.2-es cuccok óta történt egy's más:
-
Ebben, látod, teljesen igazad van!
Hipotetikus a probléma felvetésem, mert nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen lapom.
Az NVME SSD-k hűtése viszont lehet, hogy a közeljövőben már az én problémám is lesz. (Most is van M2 SSD-m, de SATA módban.)
Érdeklődve várom, mit találnak még ki - ez nem tetszik, magamnak nem venném. Tetszetős, de félnék tőle a hangja és a tartóssága miatt is. -
schwartz
addikt
500 dolcsis lap filleres ventikkel. (ilyen arban meg minimum ventik nelkul legyen mar megoldva a hutes).
-
westlake
félisten
Egyébként sok szerencsét a beszerzéséhez.
ELITE MEMBER EXCLUSIVEBár, ha valakinek megér ~400k-t, akkor itt van ez.
-
Én inkább majd az egyik elfekvőben lévő zalmann ventit faragom az m.2 elé, ha nagyon kell. Használható lapnak tűnik, de 500$ nettó kicsit sok. Igaz, minden ott van, ami a 600+W-os CPU-fogyi kiszolgálásához kell, ha jól számolom, 13 mosfet, 2x8pin EPS. Bár sztem nagyon fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy többet hozzon ki belőle az ember, mint pl egy taichi XE-ből.
VRM-hűtést rátenni ezen a szinten már időpocséklás volt a gyártó részéről, ezek a rendszerek minimum egyedi vízzel mennek, akkor pedig a VRM-re is jut egy blokk.
#12: LoL...
-
westlake
félisten
Csodálkozom, hogy eddig kellett várni a kiadásra. Remélhetőleg nem valami komoly gond volt a tervezéssel és azért nem lehetett kapni.
-
Azok a kis ventik, de még a nagyobb is; nem sok jót ígérnek. A régi visítós ABiT lapok hangja még fülemben cseng.
...de hát a teljesítmény oltárán áldozni kell.szerk.: Látom, másnak is feltűnt!
-
XeeN
senior tag
Odáig jutottunk, hogy extraként kell kezelni az RGB mentességet... Mostantól ezért kell majd felárat fizetni.
-
Feláras lett az ergébétlenség 2017 végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest