Hirdetés
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP EliteBook / ZBook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz F4T4L 3RR0R #39 üzenetére
Sabertooth szaga van ennek... mondjuk nekem az első dolgom az volt, hogy a ventit lekaptam a lapjaimról, már amin volt.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
mpierre
veterán
Ez a deszka könyörög a vízhűtésért a nagy boci
szemeivelventilátoraival...#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Bandit79
aktív tag
válasz F4T4L 3RR0R #39 üzenetére
Nem mondta senki hogy 2000 pörögnek, azért mert kicsi még lehet halk...
-
Weareus
addikt
Ezen csak azért nincs led, mert a ventilátorok által keltett fuvallat amúgy is elfújná a pics@ba a fotonokat.
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
F4T4L 3RR0R
csendes tag
Végre valami visszafogottabb dizájn, nincsen hetedhétszín RGB (félreértés ne essék nem vagyok az RGB ellen addig amíg igény szerint kikapcsolhatom vagy egy színre állíthatom). Viszont azok a pici légkavarók nem hiszem hogy túlzottan halkak lennének nem beszélve a későbbiekről amikor elkezd megkopni. Egy jól szellőző és tágas házban szerintem nincsen létjogosultsága.
Life is too short to remove usb safely...
-
törölt tag
-
Bandit79
aktív tag
Ja igen a 2600 pro-m is ilyen volt, meg a 7800gt.men habár az lehet nagyobb volt.. régi szépidők..
-
Bandit79
aktív tag
Azt nem értem miért sipítoznak itt emberek ... a fele úgy sem venne ilyet ( max 30k ig vesz) aki meg megveszi és nem válik be az extra hűtés hangja az kikapcsolja és voala van egy venti nélküli jó lapja... mert gondolom nem a venti miatt veszi meg.. Amúgy kb ilyen venti van a 7 éves laposomba semmi gondja nincs kb. 5x volt tisztítva és kész. Ja igen volt régi radeonom is aminek hasonló volt
[ Szerkesztve ]
-
Dr. Akula
félisten
Egyedül az a minipropeller nem tetszik, az ilyenek szoktak a leghamarabb bedögleni, persze egyedi, nem cserélhető fajta. Nálam így bukó az egész.
-
Lacok
őstag
Elfogyott a led?
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
nagyúr
válasz Sanchez638 #27 üzenetére
Hát a lombhullatók.
Three-waysSLI, de leginkább 3-way SLI.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
Victorio
aktív tag
Aztán majd ha nem fogy el belőle 1 000 000 darab félév végéig, akkor mehetnek a marketingesek kaján pofával a tervezőkhöz, hogy: - Ugye megmondtuk, hogy kell rá RGB, anélkül a kutya sem veszi.
Hiába nem szereted, - mondta a Macska - itt mindenki bolond. Én is bolond vagyok. Te is bolond vagy. Honnan gondolja, hogy én bolond vagyok? - kérdezte Alice. Ha nem volnál bolond, - válaszolt a Macska - nem jöttél volna ide.
-
Sanchez638
addikt
Őő melyik új VGA támogatja a Tree Ways SLI-t?
Számom az adatlapomon.
-
addikt
Hát pedig 500 dollárért tehettek volna rá pár rgb ledet...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
.mf
veterán
válasz #16939776 #10 üzenetére
"Ezek sunon szintű ventilátoroknak néznek ki, nem túl tartós , de legalább olcsó."
Találtál két olcsó ventit, és ebből levontad a következtetést, hogy a Sunon a "nem túl tartós , de legalább olcsó" szintet képviseli? Gratulálok. Bezzeg régen a Sunon Maglev szériája az értők között keresett volt, ahogy az ebmPapst is már eltűnt a köztudatból.
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
haveromjeno
csendes tag
500$ és a gyártó meg fogja hozni a "teljesen logikus" következtetést. A vásárlókat nem érdekli az RGB mentes alaplap.
-
cbmfan
őstag
ma létezik kb. bármilyen lap, amin maximum 1 db LED van ami csak azt jelzi, hogy áram alatt van?
mókás ez... van LED - ~100k, nincs LED - ~130k... ügyes. ez olyan, mint anno Abit ST6 lap, ha jól emlékszem Ready-ben. ST6-RAID 22 ezer, sima ST6 25 ezer. nyák ugyanaz, csak hiányzott RAID vezérlő.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
őstag
Jesszus, még hallom füleimben csengeni a régi abit alaplapom fülsüketítő kis ventijét. Most kérdezem én, ez meg miért kellett? Jobb megoldást nem tudtak volna rátenni?
Ezen kívül pedig micsoda pofátlanság hogy épp az ünnepekre elmarad a ledsor. Semmi karácsonyi díszvilágítás?
izé
-
gianni85
veterán
Tudom, tudom, semmi se jó, de ezek a nyomi ventillátorok helyére inkább tettek volna rgb ledeket
-
Zoltn
senior tag
Mért kellett ezt a cikket az RGB mentességre felhúzni? Több kattintást hoz? Egyszerűen értelmetlen ez így. Rosszindulat az van. Ne zaklassuk már az errgébét.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
t72killer
titán
2 teljes percnél (~60GB, ld fentebbi ábra) tovább kétlem, hogy max sebességen tömnéd az SSD-t, hacsak nem egy másik m.2 ssd-ről másolsz nagy mennyiséget. Ez a jelen, a közeljövő remélhetőleg még rátesz pár lapáttal
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Nem világít? Nem is igazi "gémer" cucc
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
senior tag
válasz t72killer #15 üzenetére
Én is abban bízom, hogy a gyártás/technológia fejlődik annyit a következő 2-3 évben, hogy "mindennapi használat" mellet nem kell gondolkodni az aktív hűtés beszerelésén.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
t72killer
titán
Kérdés mennyire nyúzod folyamatosan azt az ssd-t és milyen típust veszel? Azért az első m.2-es cuccok óta történt egy's más:
-
senior tag
Ebben, látod, teljesen igazad van!
Hipotetikus a probléma felvetésem, mert nem hiszem, hogy valaha lesz ilyen lapom.
Az NVME SSD-k hűtése viszont lehet, hogy a közeljövőben már az én problémám is lesz. (Most is van M2 SSD-m, de SATA módban.)
Érdeklődve várom, mit találnak még ki - ez nem tetszik, magamnak nem venném. Tetszetős, de félnék tőle a hangja és a tartóssága miatt is."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
schwartz
addikt
500 dolcsis lap filleres ventikkel. (ilyen arban meg minimum ventik nelkul legyen mar megoldva a hutes).
If he dies, he dies.
-
westlake
félisten
Egyébként sok szerencsét a beszerzéséhez.
ELITE MEMBER EXCLUSIVEBár, ha valakinek megér ~400k-t, akkor itt van ez.
Play nice!
-
t72killer
titán
Én inkább majd az egyik elfekvőben lévő zalmann ventit faragom az m.2 elé, ha nagyon kell. Használható lapnak tűnik, de 500$ nettó kicsit sok. Igaz, minden ott van, ami a 600+W-os CPU-fogyi kiszolgálásához kell, ha jól számolom, 13 mosfet, 2x8pin EPS. Bár sztem nagyon fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy többet hozzon ki belőle az ember, mint pl egy taichi XE-ből.
VRM-hűtést rátenni ezen a szinten már időpocséklás volt a gyártó részéről, ezek a rendszerek minimum egyedi vízzel mennek, akkor pedig a VRM-re is jut egy blokk.
#12: LoL...
[ Szerkesztve ]
-
westlake
félisten
Csodálkozom, hogy eddig kellett várni a kiadásra. Remélhetőleg nem valami komoly gond volt a tervezéssel és azért nem lehetett kapni.
Play nice!
-
senior tag
...és vajon cserélhető, ha mondjuk el kezd zörögni? (Lásd egyes - nem is belépő szintű - VGA-k hasonló gondjait, de még a tápok esetében is nem egyszer hallani, hogy "minőségi" gyártók termékében zörög a venti.)
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Azok a kis ventik, de még a nagyobb is; nem sok jót ígérnek. A régi visítós ABiT lapok hangja még fülemben cseng.
...de hát a teljesítmény oltárán áldozni kell.szerk.: Látom, másnak is feltűnt!
[ Szerkesztve ]
-
XeeN
senior tag
Odáig jutottunk, hogy extraként kell kezelni az RGB mentességet... Mostantól ezért kell majd felárat fizetni.
-
Fred23
nagyúr
Feláras lett az ergébétlenség 2017 végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest