- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezz
nagyúr
Ja, jól passzolt volna a 2-magoshoz... Mintha nem tudnád, hogy nem erre gondoltam...
(#163) agressiv: Tőled idéztem, kisgyerek. Erre a célra te ezt ajánlottad.
A személyeskedésedre lenne egy jó válaszom, de inkább megtartom. Mindenesetre a következő ilyen trollkodásodhoz nem leszünk partnerek. De tőlem is ez volt az utolsó hozzászólás feléd.
-
törölt tag
Persze, hogy nem véletlen. Így energiahatékonyságban fel tudott nőni az AMD megoldásaihoz, ráadásul nem kell feleslegesen nagy és nem feltétlenül jól gyártható GPU-kat tolni a nem éppen erősen jövedelmező felhasználói piacra. A professzionális felhasználók meg úgyis kifizetik a sokkal összetettebb és drágább cGPU-t és arra épülő kártyákat. Kérdés, hogy tényleg jövedelmezőbb-e két termékvonalat gyártani emiatt. Minden esetre ezzel végérvényesen odavertek a softQuadro-nak, most már szinte semmiféle olcsóbb megoldás nem lesz a kínálatukban, amivel kiváltható lenne a professzionális vonal akár komoly kompromisszumok árán is.
-
SylverR
senior tag
És az mégis kit izgat?
@agressiv
Ezt a mikrolaggot hallom ezerféle helyről. Nem tudom felfogni miről is van szó.
De hallottam egy gyereket, aki számára még a 6990 is mikrolaggol.. Szóval innentől kezdve azt hiszem a júzerben a hiba, és nem a hardverben.
A tesztek alapján, és egyszerű logika alapján a legnagyobb Llano nem lesz sokkal lemaradva, a Trinity még erősebb is lesz. A jövőre érkező Kaveri meg már 1 teraflopsot kóstáló teljesítményével, már egyértelműen alázni fog. Ennyi a lényeg.Nem értem mire jó, hogy ennyire fikázzátok az APU-kat, mikor magát a lényegét sem fogjátok fel. Azonnal nem tudnak összeintegrálni egy HD 6970 szintű GPU-t egy i7 teljesítményű processzorral. Türelem... Van aki eddig is elbírt játszani egy HD 5670 szintű kártyával, annak ezután is menni fog. Nem kell ennyire nagyra vágyónak lenni.
Mellesleg ha nem tetszik, vehetsz egy GTX680-at az APU mellé ugyanúgy, és csókolom...
-
-
No ezen jót mosolyogtam.Vedd úgy,hogy a gyártók,akiknek a termékét a polcról leveszed A-DATA,Kingston,Kingmax,Geil....ezek nem a tényleges memóriachipeket gyártják,csak abból legózzák össze a modult.
Volt 1333-as CL9-es Elpida chipes Kingmaxom.
Röviden 2GHz@CL9-en ment gond nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- MSI H61M-P21 (B3) LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500k processzor
- Kingston FURY Impact XMP 32GB 6400MT/s DDR5 CL38 INGYEN FOXPOST
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest