Új hozzászólás Aktív témák
-
SylverR
senior tag
És az mégis kit izgat?
@agressiv
Ezt a mikrolaggot hallom ezerféle helyről. Nem tudom felfogni miről is van szó.
De hallottam egy gyereket, aki számára még a 6990 is mikrolaggol.. Szóval innentől kezdve azt hiszem a júzerben a hiba, és nem a hardverben.
A tesztek alapján, és egyszerű logika alapján a legnagyobb Llano nem lesz sokkal lemaradva, a Trinity még erősebb is lesz. A jövőre érkező Kaveri meg már 1 teraflopsot kóstáló teljesítményével, már egyértelműen alázni fog. Ennyi a lényeg.Nem értem mire jó, hogy ennyire fikázzátok az APU-kat, mikor magát a lényegét sem fogjátok fel. Azonnal nem tudnak összeintegrálni egy HD 6970 szintű GPU-t egy i7 teljesítményű processzorral. Türelem... Van aki eddig is elbírt játszani egy HD 5670 szintű kártyával, annak ezután is menni fog. Nem kell ennyire nagyra vágyónak lenni.
Mellesleg ha nem tetszik, vehetsz egy GTX680-at az APU mellé ugyanúgy, és csókolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT Bontatlan. Új!!!!!
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest