Új hozzászólás Aktív témák
-
rover45
őstag
Szia!
Én cirka 1-1,5 éve végeztem el ezt az angolosítást egy 7490-en, de nem így.
Egyszerűen letöltöttem az akkori, AVM által biztosított "LABOR" verziójú fw-t és feltettem.[link]
Azóta is angol és tökéletesen működik
-
A leírást ez alapján csináltam : [link]
Majdnem pontos copy, mindössze annyit változtattam rajta, hogy a pingelgetést lustaságból elhagytam, mert nagyon nehéz eltalálni a megfelelő időpontot és ezt a nemes feladatot rábíztam egy recovery exe tevékenységének megfigyelésére és ez jó módszer lett és mindig beválik. Hisz a gyári szoftvernél más nem igen tudhatja jobban megcsinálni. Ki tudja lehet, hogy a recovery exének saját sperhaknija van erre a célra. -
válasz
Hieronymus
üzenetére
Így igaz szóról szóra!
A leírás alapján negyedóra alatt megvan a fw csere. Pofonegyszerű.
A rukernel tooltól az ember szeme összakadt ... nagyon bonyolult volt. -
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Vajon hány szóra kell ráguglizni? Próbaképp átállítottam a routeremet németre. Íme egy részlet. Sztem nyelvtudás nélkül is világos. De, azért a screenshotot megmutattam a Google Lens -nek. Az eredmény.
-
Somatom
veterán
válasz
Hieronymus
üzenetére
Egy router nem újság, hogy naponta olvasgassa az ember. Érdemes ennyit küzdeni azért, hogy a beállítófelület más nyelvű legyen? Ha eredetileg tyúklábas lenne, azt még megérteném, de aki az angolt el tudja olvasni, az a németet is.
-
Somatom
veterán
Mit tud az angol firm, amit a német nem?
-
Ez a a nyitó hozzászólás.
Egészségetekre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- Orient Sun and Moon RA-AK0309B10B
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Siguro TURBOVac Elite AI robotporszívó - Új, 3 év garancia, akciós ár!
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest