- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
válasz tupacamaru #5 üzenetére
Lesz ez még rosszabb is. Lehet a mai tizenéveseknek ez jön be.
06-3o/9759I39
-
scope2007
addikt
válasz GoldhandRent #15 üzenetére
Tudom mit mondasz, én sem sima neonra gondoltam.
Rezgés érzékelő volt még rákotve és mikor ment a melylada akkor az is villogott, világított.CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
-Skylake-
addikt
Mindennek az alja. En szegyellem magam, hogy ezt lattam.
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
scope2007
addikt
válasz GoldhandRent #12 üzenetére
Régen nekünk ilyen fenycso a kocsi csomagtartóban volt melyladara erősítve, és hang, azaz mély alapján világított, villogott. Tiszta knight rider heroknak éreztünk magunkat tőle.
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
Kolbi_30
őstag
5200 rpm a vízpumpa. Hamar vége lesz.
Az NZXT megoldása tetszik..de ez szerintem gáz inkábbYou want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
biscuit
aktív tag
Eltudom képzelni azt a brainstormingot ami ezt a "terméket" megelőzte! Jó sok kábszit szívhattak.... (a kérdés ami felmerült bennem pedig a következő: Ez melyik piaci rést kívanja foltozni ez?!?)
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
Dester31
tag
Alapvetően utálom a csiricsárét, de egy kékes-zöldes ("nebulás") derengő megvilágítással szerintem ez kegyetlen jól nézhet ki.
Des
-
félisten
Vízhűtés nélkül, önmagában kapható a dizsigömb?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Duck663
őstag
Azért hűteni is hűt, vagy az nem fontos?
Igen-igen, még mindig Win7-et használok, és ha így haladunk még 2030-ban is így lesz.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
tupacamaru
veterán
Van még vajon lejjebb, vagy már elértük az alját?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
DigitXT
nagyúr
Csudálatos diszkógömb, alu radival: instant get. (Ja nem.)
-
BoneDragon
veterán
Hát ez...nem, nem tudok semmi érdemlegeset reagálni erre. Valami meghalt bennem.
-
Shalee
csendes tag
Beismerem, én kifejezetten szeretem az ízléses RGB fényeket a gépekben és a perifériákon. De most nekem is torkomon akadt a kávé, amikor megláttam ezt a... valamit. Hirtelen a hógömbök jutottak eszembe róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest