Hirdetés

Csillagközi köddel tölti meg gépházunkat az In Win új AIO-ja

A Nebula NR széria tagjai persze hagyományos hűtőfolyadékkal működnek, a modellnév a CPU-blokkon elhelyezett fényjátékra utal.

Új zárt vízhűtőkkel lepte meg a piacot az In Win, a gyártó két újdonságát Nebula NR24 és NR36 néven találhatjuk majd meg a boltokban és a webáruházakban. Utóbbi jelölések természetesen a 240, illetve 360 mm hosszú radiátorokra utalnak, amelyek egyaránt alumíniumból készültek, vastagságuk pedig 27 mm, míg a „Nebula” névhez a csillagászatból ismert csillagköd jelenség adta az ihletet.

Ez a réz talppal ellátott, 68 mm magas, az összes ma kapható Intel és AMD foglalatra (beleértve az LGA1700-at is) felszerelhető processzorblokk kialakítása miatt indokolt, ugyanis ennek üveg borítása alatt a nebulához hasonló megjelenésű ARGB világítás lakozik.


[+]

A modelltől függően 400, illetve 450 mm hosszú csőpár másik végén található radiátoron kettő vagy három Luna AL120 ventilátor kapott helyet, amelyekkel 83 CFM-es légszállítási érték érhető el percenként 1800-as fordulatszámon használva őket, és további érdekesség velük kapcsolatban, hogy a blokkhoz hasonlóan ezeket is ARGB LED-ekkel látták el a tervezők. A hűtő összes fényforrása láncba köthető, így pedig alaplapra is rá tudjuk kapcsolni őket, ha tehát nem kívánjuk használni a mellékelt, egygombos kontrollert, jól megszokott vezérlőszoftverünket is bevethetjük erre a célra.

A csöveken elhelyezett, 5200 RPM-re képes vízpumpával szerelt In Win Nebula NR24 és NR36 piacra kerülésével kapcsolatos információk egyelőre nem ismertek.

Előzmények

Hirdetés