Új hozzászólás Aktív témák
-
yerico
senior tag
válasz
Ricardo128 #495 üzenetére
A sugárzás erőssége a távolsággal négyzetes arányban csökken, így az, hogy Debrecen v. Budapest, gyakorlatilag édesmindegy volt. A légkörbe került szennyeződés útvonala sokkal lényegesebb volt akkoriban, hogy merre került a talajra a szennyeződés.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
Ricardo128 #495 üzenetére
Ezt azért nem lehet így teljes mértékben kijelenteni. Én 1986.10.05.-én születtem Szegeden, április 27.-én édesanyám (én meg a pocakjában) pont kint napozott Tiszaszigeten a nyaralónk előtt. Akkorra már a radioktív felhő bőven elérhette hazánkat. Én a jobb kezemen egy izom-csont deformitással születtem, amit később megműtöttek és helyreállítottak, mára csak a hozzám közelállók tudják, amúgy nem lehet észrevenni, teljes a funkcionalitása.
Ez lehetett a történtek miatt is, persze ez nehezen bizonyítható, de elképzelhető. Akkoriban anyum elmondása szerint a zöldségek, főleg a saláta fogyasztását nem igazán támogatták a hozzáértők, akik mérték a háttérsugárzást.
Egy időben beleástam magam a témába, mindent megnéztem/elolvastam a katasztrófával kapcsolatban. A legérdekesebb a Kijev-ben lévő zóna múzeum, hátborzongató a zóna területén található kitelepített települések felakasztott település táblái. Mióta nincs ott az ember, virágzik a természet, az állatokban a mutációk nem mutatkoznak, igaz az utolsó fűszál is sugárzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Hálózati / IP kamera
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged